Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insaat isleriyle ugrasan bir is adami Turk futbolunun gelecegini belirliyor, bu duzen devam ettigi surece Turk futbolu gelismez.

valla kim ne derse desin bu yeni sistemi mantıklı gecirirsek çok sey kazaniriz.En basitinden yoğun tempo olacagindan forma şansı bulamayacak gençler mutlaka forma giyer ve burda bir çok renktasimizin övdüğü süleyman lus atalaya gibi gencleri izleme.firsati buluruz. En basitinden bu genclerden 2 tanesini monte edebilirsek 11 e çok kazançlı oluruz.Olaya bu yönden bakiyorum.
ligi 20 takıma çıkarmaya kimse bişey demiyor 1 sezon öncesinden açıklarsın yaparsın ama oyun bitmişken kural değiştirmek sporun ruhuna aykırıdır. bi delik bi defa açılırsa geçen çok olur ligin meşruluğu kalmıyor bu şekilde.

Niye bu kadar tepki gösteriliyor bende anlamıyorum
bakkal yönetilir gibi türk futbolunun yönetilmesine tepki gösteriliyor. lig bitmiş küme düşme kaldırılsın sebep ne, oldu ozaman şampiyonluk da kaldırılsın. tamamen profesyonellikten uzak 3.dünya ülkesi davranışı bu. ülkemize yakışmıyor

Ben Kaani hic izlemedim burada cok ovuluyor luyuni sattigimiz zaman gozu kapali Luyinin yerine koyabilirmiyiz.Gerci gecen sene yaptigimiz transferlere cok ovuluyordu ama hepsi fiyasko cikti.

Emre kılınç ve Kaan ayhan tarzı transferler tartışamayacağım transferler.
Mesela Caneri , Falcaoyu bonservissiz olsa da tartışırım. Belhanda , Feghouli gibi transferler yapma lüksümüz de yok.
Emre kılınç gibi gelecekte de satabilme şansımızın olduğu , zarar getirmeyecek transferlere yönelmeliyiz.

Screenshot_20200729_171547.webp
Screenshot_20200729_172113.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Ben bu takım artırımına karşı değilim.
Takım artırımının zamanı bu olmamalı.
Sezon başında karar verirsin , sezon sonu atıyorum birer takım eksik düşer 2 takım fazla çıkar vs.
Bu takımlar birer şirket ve borsada da faaliyet gösteriyorlar.
Yaptığın bu değişiklik çok basit bir değişiklik değil.

3. forvet %100 alinmali.
Alanya'daki Fernandes 2 seneligine alinmali
Yabanci kaleci alinmali
2 tane orta saha hemen alinmali
Caner'i simdi ucuza alabiliriz veya Hasan'i. Saracchi'nin yedegi mutlaka yerli olmali
Ilk 6 ay
Yabanci kaleci
Marcao veya Luyindama
Omar
Linnes
Saracchi
6 numara
8 numara
10 numara
Fegh
Falcao
Cagne
Genc 3. forvet
Junior Fernandes
14. yabanci da Donk veya daha genci
Yerli olarak
Emre K.
Kaan
Caner
Bu 3 oyuncu simdilik yeter. Bana kalirsa para varsa Irfan'i alip yerli sinirina hazir olmaliyiz.
Bu dediklerim yapilmazsa sampiyonluk gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt