Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
dünya futbolu böyle bi transfer harekatı görmedi göremez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dünya futbolu böyle bi transfer harekatı görmedi göremez
weisman hayırlı olmak üzere belliki
Umit Karan stylaweisman hayırlı olmak üzere belliki
bu hüsran dursunun ki zafer dönüşüydü
Hepsi yabanci olunca Demek istedim. Melo gibi Elmander gibi yabancilar olursa kimse bisey diyemez ama ilk 11de ful yabanci olunca kimse umursamiyor takimi ozellikle bu son 3 senede alinan yabancilar
Yabancı oldukları içinmi umursamiyorlar ya da takımın 60%ı kiralik olduğu içinmi bi sor bana reisHepsi yabanci olunca Demek istedim. Melo gibi Elmander gibi yabancilar olursa kimse bisey diyemez ama ilk 11de ful yabanci olunca kimse umursamiyor takimi ozellikle bu son 3 senede alinan yabancilar
Karakterli topçu alırsan pasaportu farketmez. T.Çamdal Türk ama ne kadar sahiplendi?Hepsi yabanci olunca Demek istedim. Melo gibi Elmander gibi yabancilar olursa kimse bisey diyemez ama ilk 11de ful yabanci olunca kimse umursamiyor takimi ozellikle bu son 3 senede alinan yabancilar
Kendi futbolcumuz Falcaoda bizi pek umursamiyor Onyekuru ondan daha cok onemsiyor mesela soyle 2 veya 3 tane yerli olacak aga hopp ne yapiyonuz arkadaslar biz Galatasrayiz filan diyecek .Hirsli yerliler lazim hepsi yerli olsun demiyorum ama hepside yabanci olmasin bi zahmetYabancı oldukları içinmi umursamiyorlar ya da takımın 60%ı kiralik olduğu içinmi bi sor bana reis
Biraz hayal bu paralar
Haklısın 2 3 papaz yerli yararlı olabilirKendi futbolcumuz Falcaoda bizi pek umursamiyor Onyekuru ondan daha cok onemsiyor mesela soyle 2 veya 3 tane yerli olacak aga hopp ne yapiyonuz arkadaslar biz Galatasrayiz filan diyecek .Hirsli yerliler lazim hepsi yerli olsun demiyorum ama hepside yabanci olmasin bi zahmet
LEMina mı mı leş ? Pandemi öncesi 3 kişilik oynuyordu orta sahada.Adamda zaten ligin üstünde olduğunu bildiği için defanstan top alıp yürüyerek 5 kişiyi oyundan düşürüyordu.Lemina ve Seri leşlerinin yanına bir de Arda'yı koyup orta saha düşünen var. 20.dakikada ikisi arazi olup sezonu kapatır
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi