Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dünya futbolu böyle bi transfer harekatı görmedi göremez

1596043182833.webp

Hepsi yabanci olunca Demek istedim. Melo gibi Elmander gibi yabancilar olursa kimse bisey diyemez ama ilk 11de ful yabanci olunca kimse umursamiyor takimi ozellikle bu son 3 senede alinan yabancilar
Yabancı oldukları içinmi umursamiyorlar ya da takımın 60%ı kiralik olduğu içinmi bi sor bana reis

Bu yoğunluğun üzerine UEFA maçları da olursa Ocak ayina kadar takımın yarisi musleraya hastanede eşlik eder.

Yabancı oldukları içinmi umursamiyorlar ya da takımın 60%ı kiralik olduğu içinmi bi sor bana reis
Kendi futbolcumuz Falcaoda bizi pek umursamiyor Onyekuru ondan daha cok onemsiyor mesela soyle 2 veya 3 tane yerli olacak aga hopp ne yapiyonuz arkadaslar biz Galatasrayiz filan diyecek .Hirsli yerliler lazim hepsi yerli olsun demiyorum ama hepside yabanci olmasin bi zahmet

Kendi futbolcumuz Falcaoda bizi pek umursamiyor Onyekuru ondan daha cok onemsiyor mesela soyle 2 veya 3 tane yerli olacak aga hopp ne yapiyonuz arkadaslar biz Galatasrayiz filan diyecek .Hirsli yerliler lazim hepsi yerli olsun demiyorum ama hepside yabanci olmasin bi zahmet
Haklısın 2 3 papaz yerli yararlı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt