Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.798
- 66.863
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gec o isleriseri,lemina,nzonzi hepsi 6 numara bilader ,bedevi ofansif orta saha oynuyor.5 gol atmış 4 ü penaltı galiba ne müthiş istatistik be...
cagne reis belki kalabilir, tatmin edecek bir teklif geleceğini de sanmıyorum. hem ligde öyle ya da böyle atıyor bir şekilde gollerini ve falcao gibi maç da kaçırmıyor. bu sene kalsaydı şu an birkaç sıra daha üstte bitirirdik ligi kesinlikle.Maicon gittigine göre artik kiraliklar ve sözlesmesi bitenlerle ugrasmayip
Linnes, Belhanda, Feghouli, Falcao, Babel ve Diagne'den kurtulmaya bakalim.
ikiside yerine getirebilcegimiz yabancilardan daha fazla katki saglar bence. kuraldan bagimsiz. biri suan serie a da ortaligi yangina veriyo (juve ve atalanta maclari dahil, ki bunlar bizim asil rakiplerimiz - tryi gec) digeride ender kaliteli yerlilerden. ki sakatlik yasamasa milli takimin banko oyuncusu.Devre arası hakan ve dorukhan ile önümüzdeki sezon için anlaşılmıştır diye açıklama yapsak.
Anında yabancı kuralı iptal olur.
Bizde kurtuluruz.
Hakan ve dorukhan da nereye giderse gitsin sonra
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Şu hareketi fatih hoca yapsa 16 mac ceza yeriz. Daha kotusu burada cezayi savunacak adamlar olur fatih hocayı degil
Sadece videolardan Hlozek diye birini izledim az önce. Muazzam duruyor eleman.
Falcao ve Linnes hariç katılıyorum.Maicon gittigine göre artik kiraliklar ve sözlesmesi bitenlerle ugrasmayip
Linnes, Belhanda, Feghouli, Falcao, Babel ve Diagne'den kurtulmaya bakalim.
Feghouli/Kılınç.. Mensah/Akbaba.. Arda/Kerem
.........................Falcao/Diagne/Adem.................
Hücum hattı böyle olcak heralde
Hiç bir farkı olmaz bu malzemenin. Bilindik çıtkırıldım kadro, isimler.hocanın büyük hayallerim var dediği olay bu heralde