Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceden Evren Göz duyum verirdi vay be...
NTV Spor da her akşam saat 18.00 da Ercan Taner'in sunduğu Spor Merkezi olurdu. Hiç kaçırmazdım. Tüm gelişmeler konuşulurdu

Önceden Evren Göz duyum verirdi vay be...
NTV Spor da her akşam saat 18.00 da Ercan Taner'in sunduğu Spor Merkezi olurdu. Hiç kaçırmazdım. Tüm gelişmeler konuşulurdu
Hafta içi oynanan Şampiyonlar Ligi maçları hafta sonu öğlen Star Tv'de yayınlanıyodu.Geriye kalan Avrupa Şampiyonaları-Dünya Kupası maçlarının tekrarları Trt 1 ve Trt Spor kanallarında yayınlanması..

Mustapa Kapı ile anlaşan Lille kulübü Jackson Muleka ile de anlaşmak üzere. (Lfc Views)

Galatasaray Newcastle United'ın İskoç asıllı İngiliz yedek sol beki Matt Ritchie için 3,7 milyon euro ödeyerek anlaşmak üzere. (The Telegraph)
Galatasaray'da sözleşmesi sona erecek olan Ryan Donk'a Belçika ekiplerinden Club Brugge transfer teklifi yaptı. (Voetbalnieuws)

Galatasaray Newcastle United'ın İskoç asıllı İngiliz yedek sol beki Matt Ritchie için 3,7 milyon euro ödeyerek anlaşmak üzere. (The Telegraph)
Galatasaray'da sözleşmesi sona erecek olan Ryan Donk'a Belçika ekiplerinden Club Brugge transfer teklifi yaptı. (Voetbalnieuws)
Yalan olduğu çok belli.

bu kaleci nasıl hiç izlemedim fmde fena değildi, şubata kadar kalede muslera yerine kim oynayacak? bence okan idare edebilir ama kimse tutmuyor yani büyük ihtimalle transfer yapılacak. yerli olacaksa babacan yerine sinan bolat olabilir idare etmelik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt