- 1 Mayıs 2018
- 56.896
- 47.769
- 3.873
buleyman bodop
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ezbere yorumlardan kacalim kendisi sadece bu mac benim gördüğüm en az 3tane top kaptı.Seri'yi kimse asist gol atmadığı için eleştirmiyor. Geçen sene geldiğinde burada bayram etmiştim ama maalesef büyük hayal kırıklığı oldu neden bize kadar düştüğü ortada.
Seri'yi eleştirmemizin sebebi orta sahada oynayıp tek bir tane top kapmaması veya ikili mücadele kazanamaması.
Adam adamın fiziği küçük öyle yırtıcı biri de değil fakat ben 6 numara oynayacağım diyorsa orada o mücadeleyi verecek kimse kusura bakmasın.
Oldu o zaman ben teknik bir oyuncuyum top bizdeyken oynarım top rakipteyken beklerim.
Futbol maalesef eskisi gibi oyunun tek tarafını oynayan oyuncuları kaldırmıyor artık.
Ha gelecek yıl azman iki kişilik oynayan bir 6 numara bulurlar bu çakma Xavi'de da yanında oynamayı kabul ederse ancak öyle olur...
Aynen oyle omer bayram hakkini fazlasiyla verdi. Sozde pas dehasi serinin asist sayisi ile omerin asist sayisina bakmak yeterli. Maliyeti 20de 1i falanbu sene aldigi parayi hak eden veya parasini cikardi diyebilecegimiz oyuncu var mi?
1 ömer bayram
2 marcao
3 adem büyük
digerleri aldiklari paranin hakkini vermedi.
Ücreti fazla olabilir bişey diyemem ama kimin düşük feghouli 4ten fazla belhanda 4 ilk yarı babel 2.5 lemina yine 2 3 alıyodur bu adamlar ne yapıyor mesela.Bizim oyun düzenimiz bu adama ters olmasına rağmen takımı idare ediyor bana göre.melo gibi adam bulabiliyosan klup orda bulGuzel.kardesim bu serinin aldigi ucret yillik 2.5 kirasi 1.5 managerlik bonus falan derken 5m oluyor. Ben sana melo gibi 10 tane oyuncu bulurum bonservisi 5m euro. Adama defansi zayif diyorsun adam 6 numara oynuyor. Hucumu iyi mi? Şut cekiyor kaleye giderken sönüyor şutu.
Arkasina 24-26 yas arasi yabanci bi forvet hayal ettim. 1 yil arkasinda beklesin, az buz birseyler kapar Falcaodan. Mentorluk gorevi vereceksin Falcaoya + zaten Falcao sakatlanirsada en asagi 20 mac oynayarak kendini gelistirebilir.Falcaoyu niye tutucan mangal yapsin diye mi? Nasil bu kadar ismine bakip yorumluyorsun anlamiyorum. Adam bu sene 30 mac kacirdi. Oynadığında da topa vuracak hali yoktu. En yakin zamanda gitsin

YamyamBu takıma 2 tane fişek gibi 8 numara lazım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 85910
arkadaslarinla vedalasabilirsin
bu sene aldigi parayi hak eden veya parasini cikardi diyebilecegimiz oyuncu var mi?
1 ömer bayram
2 marcao
3 adem büyük
digerleri aldiklari paranin hakkini vermedi.
fazla35 lik raki ictim heis