Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sene aldigi parayi hak eden veya parasini cikardi diyebilecegimiz oyuncu var mi?

1 ömer bayram
2 marcao
3 adem büyük

digerleri aldiklari paranin hakkini vermedi.

Seri'yi kimse asist gol atmadığı için eleştirmiyor. Geçen sene geldiğinde burada bayram etmiştim ama maalesef büyük hayal kırıklığı oldu neden bize kadar düştüğü ortada.

Seri'yi eleştirmemizin sebebi orta sahada oynayıp tek bir tane top kapmaması veya ikili mücadele kazanamaması.

Adam adamın fiziği küçük öyle yırtıcı biri de değil fakat ben 6 numara oynayacağım diyorsa orada o mücadeleyi verecek kimse kusura bakmasın.

Oldu o zaman ben teknik bir oyuncuyum top bizdeyken oynarım top rakipteyken beklerim.

Futbol maalesef eskisi gibi oyunun tek tarafını oynayan oyuncuları kaldırmıyor artık.

Ha gelecek yıl azman iki kişilik oynayan bir 6 numara bulurlar bu çakma Xavi'de da yanında oynamayı kabul ederse ancak öyle olur...
ezbere yorumlardan kacalim kendisi sadece bu mac benim gördüğüm en az 3tane top kaptı.
Ayrıca her gördüğünüz Afrika uyruklu futbolcudan kante cikmasini orta sahada terör estirmesini beklemekten vazgeçin. Seri oyunu akitir , beyniyle oynar bu herif 5 sene önce de aynıydı simdi de ayni değişen bir şey yok.
Solbek alıp bu niye stoper oynayamiyor kıyaslaması yapmayi bırakın.

Seri dediğin adam onykurulu oyundur fener macidir, PSG maçında oyundur.
Senin takiminin oynadığı oyun ayağa hızlı olsun ama oyuncular yavaş ilerlesin. Şu oyuna bakıp gidip seri gibi oyuncuları elestiren kişilerin futbol hakkında yaptığı diğer yorumlar kale alınmaz emin ol.

bu sene aldigi parayi hak eden veya parasini cikardi diyebilecegimiz oyuncu var mi?

1 ömer bayram
2 marcao
3 adem büyük

digerleri aldiklari paranin hakkini vermedi.
Aynen oyle omer bayram hakkini fazlasiyla verdi. Sozde pas dehasi serinin asist sayisi ile omerin asist sayisina bakmak yeterli. Maliyeti 20de 1i falan

Guzel.kardesim bu serinin aldigi ucret yillik 2.5 kirasi 1.5 managerlik bonus falan derken 5m oluyor. Ben sana melo gibi 10 tane oyuncu bulurum bonservisi 5m euro. Adama defansi zayif diyorsun adam 6 numara oynuyor. Hucumu iyi mi? Şut cekiyor kaleye giderken sönüyor şutu.
Ücreti fazla olabilir bişey diyemem ama kimin düşük feghouli 4ten fazla belhanda 4 ilk yarı babel 2.5 lemina yine 2 3 alıyodur bu adamlar ne yapıyor mesela.Bizim oyun düzenimiz bu adama ters olmasına rağmen takımı idare ediyor bana göre.melo gibi adam bulabiliyosan klup orda bul 😊 oyle adam bulursan bu adamın performansı artar zaten.Regista gibi oynuyor bizde yani derin oyun kurucu ve oyunu ileri taşıyor ama ilerisi fos oglu fos.

Falcaoyu niye tutucan mangal yapsin diye mi? Nasil bu kadar ismine bakip yorumluyorsun anlamiyorum. Adam bu sene 30 mac kacirdi. Oynadığında da topa vuracak hali yoktu. En yakin zamanda gitsin
Arkasina 24-26 yas arasi yabanci bi forvet hayal ettim. 1 yil arkasinda beklesin, az buz birseyler kapar Falcaodan. Mentorluk gorevi vereceksin Falcaoya + zaten Falcao sakatlanirsada en asagi 20 mac oynayarak kendini gelistirebilir.
Seneyede Falcaoyu 3-5 cakarsak tamamdir

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1595104214118.webp

arkadaslarinla vedalasabilirsin

Wesley buradayken de bu muhabbet vardi. Adama kötü kilolu bir sey yapamıyor gitmeli yaziyorduk. Cevap şu yanindakiler kotu o yuzden olmuyor. Kanat yok şu yok bu yok. Ayni şey falcao seri icin de gecerli. Iyi oyuncu kendini belli ediyor. Yaninda kim oynadigi hic de onemli degil goruluyor zaten.

Fatih Terim: "Maddi, manevi, kurumsal konular var. Önümüzdeki yılların sıkıntıları var. Çok sert, yani hepimizin ısrarla üzerinde durması gereken sorunların planlamasını doğru yapmak zorundayız." (beIN Sports)

Galatasaray'da bu sezon sakatlıkları nedeniyle Radamel Falcao 20, Mario Lemina ise 13 maç kaçırdı.

2qXKFu06_normal.jpg

AA Canlı

@AACanli
· 35sn
Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, profesyonel kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt