Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.727
- 7.277
- 1.743
Aynen her yerde sadece mhy yaziyorRiza Emre GS de filan dememis sanki. Benmi kaçirdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen her yerde sadece mhy yaziyorRiza Emre GS de filan dememis sanki. Benmi kaçirdim
bir kaç haftadır donk ne yapıyor? İhtarname çekenlerden biri bu olabilir
Mehmet Özcan
Eslem Öztürk
Berat Özdemir
Salih Özcan
gibi genç türk orta sahalardan 1 tane mutlaka almak lazım,Ayrıca Erdi Dikmen ve Burak Kapacak istiyorum
Nasıl değiller eslem hariç hepsi bizde banko oynar orta sahada şuan için.Berat ve salih iyi topçular , mehmet özcan da çok büyük potansiyelyazdığın orta sahaların hiçbiri taylan’dan dahi fersah fersah üstün adamlar değiller maalesef.

Yeni sözleşme ile alakası yok bence sezon başından beri böyle Donk yukarıdaki video gibi çok daha fazlasını izledim Donk'un doğrudan gole sebep olan hatalarınıDonk yeni sözlesme imzalamadimi daha? Ondan mi böyle oynuyor?
Taylan için çok sert konuşup Mert Hakan için yönetime kızanlar da vardı. Mert Hakan'ın bu sene yaptığını Taylan'da geçen sene Erzurumspor ile yapmıştı. İstatistikleri bile aynı neredeyse. Karşılaştırmak isteyenler geçen sezonun Erzurumspor maçlarına bakabilir. Bazen sadece fanatiklikten konuşuyoruz, öfkeyle konuşuyoruz. Basit bir arama ile iki oyuncuyu çok rahat karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca Mert Hakan, Taylan'a göre daha hücumcu bir rolde oynayan bir oyuncu.Taylan için çöp, düz oyuncu vs falan diyenler Berat Özdemir ve Mehmet Özcan gelsin 2 3 maç oynasınlar aynı yorumu yapacaklarına eminim![]()
Bir kere oyuncu profilleri farklı zaten ama oynadıkları takımın kalitesi, çalıştıkları hoca da buna etken. Oyuncuya verdiğin sorumluluk, büyük takım farkı, takım kalitesi ve beraber oynadığı oyuncu profilleri hepsi etken. Bana göre ikiside vasat oyuncu.Taylan için çok sert konuşup Mert Hakan için yönetime kızanlar da vardı. Mert Hakan'ın bu sene yaptığını Taylan'da geçen sene Erzurumspor ile yapmıştı. İstatistikleri bile aynı neredeyse. Karşılaştırmak isteyenler geçen sezonun Erzurumspor maçlarına bakabilir. Bazen sadece fanatiklikten konuşuyoruz, öfkeyle konuşuyoruz. Basit bir arama ile iki oyuncuyu çok rahat karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca Mert Hakan, Taylan'a göre daha hücumcu bir rolde oynayan bir oyuncu.