Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'nun önümzdeki sezonunda giyeceği forma belli oldu.

1595160483557.webp

Bugün Donk savunmada inanılmaz kötüydü , takımda tutacaklar ama bence satılmalı seneye çok küfür yer , hamle yapmadan 2 dk bekliyor forvet koşularına karşılık veremiyor , arkaya atılan her topu izliyor zaten pozisyon bilgisi de yok ... Ortasahada ise zaten fayda vereceğini düşünmüyorum
Tek derdimiz donk tu sezon boyunca adami nereye koyduysan oynadi skora etki etti cok kritik goller atti sezon bitmis amacsiz bir macta adami elestiriyorsun

Adamin icinden top gecirmeye calisan omer bayram oldugu yerde top ceviren feghouli her topu olduren belhanda gol atmasina ragmen hic begenmedigim saracchi ve bir ton eksik varken derdin donk mu? bu takimda bu sezon elestirilmeyecek donk emre akbaba ve adem buyuktur muslerayi zaten saymiyorum

Büyük ihtimalle Omar Elabdellaoui ve Emre Kılınç ikilisini bonservis ödemeden kadromuza kattık, Trezeguet'in kiralanma ihtimali var ki umarım kiralık+opsiyon şeklinde kadromuza katabiliriz eğer bonservis ödeme durumumuz oluşursa Mensah'ı takıma katmaktan yanayım

Bence eldeki durumda kötü sayılmaz bu 4 transfer

Mehmet özcanı , Beratı beğenmeyenler yarın başakşehire gidip iyi oynasalar bizimkiler neden almadı diye yönetime sallar eminim

Valla Başakşehir’e gidip iyi oynayan bir İrfan vardı burda da İrfan’ı nasıl almazsınız diye herkes yönetime kızgındı herkes istiyordu yani , Cengiz’den kimsenin haberi yoktu.
Onun haricinde nasıl almazsınız diye Başakşehir’e gittiği için tavır koyulan hiçbir yerli oyuncu olmadı.
Mehmet Özcan hayatında Süper Lig seviyesi görmemiş belki de Taylan’dan kat ve kat iyi oyuncu muamelesi yapılıyor.
Ha gelir tutar o ayrı , ama 3.lige düşen takımın ortasahası henüz , bu muamele için çok erken.

O yüzden bu demagojileri ve hayali örnekleri bırakalım.

Büyük ihtimalle Omar Elabdellaoui ve Emre Kılınç ikilisini bonservis ödemeden kadromuza kattık, Trezeguet'in kiralanma ihtimali var ki umarım kiralık+opsiyon şeklinde kadromuza katabiliriz eğer bonservis ödeme durumumuz oluşursa Mensah'ı takıma katmaktan yanayım

Bence eldeki durumda kötü sayılmaz bu 4 transfer

Mensah Seri ikili çok zor , b2b sert bir adam gerekiyor o zaman Gustavo ya da Fernando Reges gibi.

Mensah Seri ikili çok zor , b2b sert bir adam gerekiyor o zaman Gustavo ya da Fernando Reges gibi.
Şampiyonlar Ligi olmasın Seri kalmaz bence bu takımda seneye, Fulham'ın EPL'ye dönme durumu var haydi onu geçtim Seri'ye bonservis ödeyip kadrosuna katacak bir sürü takım var

Lemina'ymış Onyekuru'ymuş Seri'ymiş hepsi bizim takımda kalacak zannediyoruz da hiçbiri kalmaz seneye bu takımda şampiyonlar ligi olmadığı için

Bu sayılan yerli ortasaha isimlerin hiçbirisi Okay’ın Kayseri ya da Trabzonda gösterdiği performansın yarısını gösteremedi ayrıca , MHK dahil.

Şampiyonlar Ligi olmasın Seri kalmaz bence bu takımda seneye, Fulham'ın EPL'ye dönme durumu var haydi onu geçtim Seri'ye bonservis ödeyip kadrosuna katacak bir sürü takım var

Lemina'ymış Onyekuru'ymuş Seri'ymiş hepsi bizim takımda kalacak zannediyoruz da hiçbiri kalmaz seneye bu takımda şampiyonlar ligi olmadığı için

Açıkçası ben hiçbirini istemiyorum zaten , Seri için iyi takım kurarsan ligten baya üstün ortasaha ama yanına koşturacağı adam almazsan anlamsız.

Kiralık sözleşmesi bitecekler:
Saracchi
Seri
Lemina
Andone

Kiradan geri dönecekler:
Babel
Diagne
Ozornwafor :(
Maicon

Fiyat/performansı olumsuz yabancilar:
Belhanda
Feghouli
Falcao

Hiç katkı alamadıklarımız:
Şener
Jimmy
Ahmet Çalık
Sekidika

Sözleşmesi biten yabancılar:
Donk
Mariano

Seneye iş yapabilecek oyuncular:
Muslera (ilk 11)
Luyindama (ilk 11)
Marcao (ilk 11)
Emre Akbaba (ilk 11)
Taylan (rotasyon)
Linnes (rotasyon)
Adem (rotasyon)
Emin (rotasyon)
Ömer Bayram (rotasyon)
Yunus Akgün (rotasyon)
Okan Koçuk (rotasyon)

Sadece kiralıklar gidip, bizim kiralıklar dönünce, eldeki mevcut yabancılarla beraber 12 yabancimiz oluyor.

Kesinlikle birilerinin gitmesi lazım ki, hem bütçe hem kontenjan açılsın.

Çok çok zor bir transfer dönemi bizi bekliyor hakikaten. Umarım en hayirlisi olur.

Ayrıca sırf yabancı sınırı gelecek diye, umarım Arda, Caner gibi adamları almayız.

Aston Villa ligden düştüğü taktirde Galatasaray ın Omar’dan sonra ilk hedefi Trezeguet olacak.
Yönetim Belhanda ve Feghouli ile yollarını ayırmak istiyor,çalışmalar başlıyor.
Transferde Fatih hocanın çok istediği önemli bir isim var hoca bizzat görüşüyor.
[ @SuleymanRodop ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Açıkçası ben hiçbirini istemiyorum zaten , Seri için iyi takım kurarsan ligten baya üstün ortasaha ama yanına koşturacağı adam almazsan anlamsız.
Yani şöyle ki Seri takımda kalsa üzülmem muazzam teknik bir isim ama Seri takımda kalsın diye ona göre sıfırdan takım dizayn edecek bütçemiz yok

Dediğin gibi Seri 'nin yanına 2 tane koşan basan rakibi bozan orta saha lazım ki Seri öyle muazzam hücum gücü olan çok skor üreten şut çeken bir orta saha da olmadığı için ekstra olarak bunları da yapabilecek ikili olması lazım bu ikilinin yani Tolisso gibi Kessie gibi 2 adam bulmak lazım

Onları bulabilmek bir kenara alabilecek paramız da olmadığı için Seri'yi getirip önüne Belhanda&Emre Akbaba ile maça çıkmaya gerek yok diyorum ben şöyle Nakamba gibi koşan sert pire gibi her tarafa baskı yapabilen bir ön libero + Mensah + Emre Akbaba üçlüsü ile oluşsun diyorum orta saha kurgusu için

Emre Akbaba'da doğrudan 10 numaraya koyalım takımı taşır demiyorum ama yerli sınırlaması ile Emre Akbaba & Emre Kılınç ikilisi sakat veya cezalı olmadığı sürece sahada olacak bunu kabul etmek lazım

Aston Villa ligden düştüğü taktirde Galatasaray ın Omar’dan sonra ilk hedefi Trezeguet olacak.
Yönetim Belhanda ve Feghouli ile yollarını ayırmak istiyor,çalışmalar başlıyor.
Transferde Fatih hocanın çok istediği önemli bir isim var hoca bizzat görüşüyor.
[ @SuleymanRodop ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadece Trezeguet değil hazır gitmişken Nakamba'yı da tutup getirelim

Volkan
Omar, Luyindama, Kaan, Saracchi
Mendy, Bonaventura
Trezeguet, Evander, Kilinc
Samatta

Muslera geri döndügü an baska bir türkü ilk 11e monte etmeliyiz. Trezeguet 1 sene kiralik. Samatta zorunlu opsiyonlu kiralik. Evander 7-8 milyon, Mendy, Omar, Emre ve Bonaventura bedavaya. Kaan 2 milyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt