- 18 Mayıs 2011
- 52.887
- 56.744
- 4.613
Falcao'nun önümzdeki sezonunda giyeceği forma belli oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim meselatrde bile vardır
Kim mesela
Tek derdimiz donk tu sezon boyunca adami nereye koyduysan oynadi skora etki etti cok kritik goller atti sezon bitmis amacsiz bir macta adami elestiriyorsunBugün Donk savunmada inanılmaz kötüydü , takımda tutacaklar ama bence satılmalı seneye çok küfür yer , hamle yapmadan 2 dk bekliyor forvet koşularına karşılık veremiyor , arkaya atılan her topu izliyor zaten pozisyon bilgisi de yok ... Ortasahada ise zaten fayda vereceğini düşünmüyorum
Yav he he elinde falcao olacak diagne denen kımıl zararlisini oynaticaksin klavyeden yazmasi kolay tabiKadrolarda forvete falcao yazanlar nasıl bu adama güvenip yazıyorlar adam dizi kanasa top oynamıyor diagne yi tercih ederim o derece nefret ettirdi kendinden
Mehmet özcanı , Beratı beğenmeyenler yarın başakşehire gidip iyi oynasalar bizimkiler neden almadı diye yönetime sallar eminim
Büyük ihtimalle Omar Elabdellaoui ve Emre Kılınç ikilisini bonservis ödemeden kadromuza kattık, Trezeguet'in kiralanma ihtimali var ki umarım kiralık+opsiyon şeklinde kadromuza katabiliriz eğer bonservis ödeme durumumuz oluşursa Mensah'ı takıma katmaktan yanayım
Bence eldeki durumda kötü sayılmaz bu 4 transfer
Şampiyonlar Ligi olmasın Seri kalmaz bence bu takımda seneye, Fulham'ın EPL'ye dönme durumu var haydi onu geçtim Seri'ye bonservis ödeyip kadrosuna katacak bir sürü takım varMensah Seri ikili çok zor , b2b sert bir adam gerekiyor o zaman Gustavo ya da Fernando Reges gibi.
Şampiyonlar Ligi olmasın Seri kalmaz bence bu takımda seneye, Fulham'ın EPL'ye dönme durumu var haydi onu geçtim Seri'ye bonservis ödeyip kadrosuna katacak bir sürü takım var
Lemina'ymış Onyekuru'ymuş Seri'ymiş hepsi bizim takımda kalacak zannediyoruz da hiçbiri kalmaz seneye bu takımda şampiyonlar ligi olmadığı için
Vasata fener taraftarı alısık kardes biz degil.adam su olu takımda 5 asist yapmıs ve kendi takımındada maç eksigiyle gelmis.dogru duzgun takıma cok daha faydalı olur biraz sabredin oyuncularahasan ali kaldırım
Aston Villa ligden düştüğü taktirde Galatasaray ın Omar’dan sonra ilk hedefi Trezeguet olacak.
Yönetim Belhanda ve Feghouli ile yollarını ayırmak istiyor,çalışmalar başlıyor.
Transferde Fatih hocanın çok istediği önemli bir isim var hoca bizzat görüşüyor.Yani şöyle ki Seri takımda kalsa üzülmem muazzam teknik bir isim ama Seri takımda kalsın diye ona göre sıfırdan takım dizayn edecek bütçemiz yokAçıkçası ben hiçbirini istemiyorum zaten , Seri için iyi takım kurarsan ligten baya üstün ortasaha ama yanına koşturacağı adam almazsan anlamsız.
Sadece Trezeguet değil hazır gitmişken Nakamba'yı da tutup getirelimAston Villa ligden düştüğü taktirde Galatasaray ın Omar’dan sonra ilk hedefi Trezeguet olacak.
Yönetim Belhanda ve Feghouli ile yollarını ayırmak istiyor,çalışmalar başlıyor.
Transferde Fatih hocanın çok istediği önemli bir isim var hoca bizzat görüşüyor.
[ @SuleymanRodop ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi