Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ ve sol bek önerin pls. Mümkünse Eboue tarzı tren gibi beklerden olsun.

buta'yi alacagimiza 6 yas daha büyük arap ömer'i aliyoruz bonservisi yok diye. buta'yi en kötü aldigin paraya yine satarsin ama elabdellaoui 3 sene sözlesme yapacak, 3 senenin sonunda tamamen pili bitmis olacak -->son transferi icin araplara yönelecek. satma ihtimalin cok düsük yani.

Valla Başakşehir’e gidip iyi oynayan bir İrfan vardı burda da İrfan’ı nasıl almazsınız diye herkes yönetime kızgındı herkes istiyordu yani , Cengiz’den kimsenin haberi yoktu.
Onun haricinde nasıl almazsınız diye Başakşehir’e gittiği için tavır koyulan hiçbir yerli oyuncu olmadı.
Mehmet Özcan hayatında Süper Lig seviyesi görmemiş belki de Taylan’dan kat ve kat iyi oyuncu muamelesi yapılıyor.
Ha gelir tutar o ayrı , ama 3.lige düşen takımın ortasahası henüz , bu muamele için çok erken.

O yüzden bu demagojileri ve hayali örnekleri bırakalım.
Cengizin konusunu ben açtım nasil haberi yoktu altinordu macini izleyen goruyordu

Monaco’nun birkaç günlüğüne izin verdiği Henry Onyekuru'nun, Nijerya’da mahsur kaldığı açıklandı.

Emre’yi 2.forvet oynatacaksak oraya bir Alex Teixera hamlesi gelebilir mi acaba ? O da son zamanlarında bu şekilde oynamış.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teixeira'da 2. forvet gibi oynadı evet son dönemde ama yanında 1.90 target man Ivan Santini ile oynuyordu Emre Akbaba'nın yanına her ne kadar beğenmesek de Diagne'nin oynamasını isterdim

Çünkü ciddi ciddi Diagne defansı üzerine çekip bayağı takım arkadaşlarına alan açan bir oyuncuydu o boşluklarda Emre Akbaba ciddi bir gol silahına dönüşebilir Alanya'daki 14 gol 10 asist yaptığı sezona benzer gol sayılarına ulaşabilir Emre Akbaba

Ki yarım sezonu sakat geçirdiği Onyekuru geldikten sonra tercih edilmediği bu yıl bile 6 gol 1 asisti var ne olursa olsun skor üretebilen tek oyuncuumuz Emre Akbaba mevcut senaryoda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt