- 2 Temmuz 2011
- 138.204
- 58.984
- 5.488
Bana tekrardan futboldan keyif aldiracak sey samuel kalu transferi,bartug ve ali yavuzun sans bulmasi olur.+ kalirsa diagne ve falcaonun iyi kamp gecirmesi ve formda olmalari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni Avatarim nasıl
berk ünsal kim yav galatasarayin forvetinde berk diye biri oynar mi yapma allasenBerk unsal gelsin mi sizce? Sozlesmesi bitti sanirim
2 sezonda 30 gol...kaldiki mac icindeki etkinligi ve fiziki üstünlüğü de iyi.alt liglerde oynayip parlayan emre akbaba ve yarim sezonluk oyunla murigi denen hiyar buyuk takima kapagi atarken berkin ne eksigi var?Galatasarayli ustelik.26 yaşına basmadi henuz.
.
Tipik murhan aforizmalariberk ünsal kim yav galatasarayin forvetinde berk diye biri oynar mi yapma allasen
hayatinda süper lig oynamamis alt kademe oyuncusu
Ali Yavuz Kol var bence onun üstüne düşmeliyizBerk unsal gelsin mi sizce? Sozlesmesi bitti sanirim
2 sezonda 30 gol...kaldiki mac icindeki etkinligi ve fiziki üstünlüğü de iyi.alt liglerde oynayip parlayan emre akbaba ve yarim sezonluk oyunla murigi denen hiyar buyuk takima kapagi atarken berkin ne eksigi var?Galatasarayli ustelik.26 yaşına basmadi henuz.
.
Iyki gitti de donku kazandirdi fatih hoca.gecen sezonda ndiaye yedekti son maclardaBiz bu Ndiaye nasıl 15 m euro'ya satmışız o dönem satmadığımızı düşünüyorum da 9-10 m euro bonservis daha giriyordu![]()
Bu sene aslında Nzonzi ve Lemina da aynı hikaye diyebilirim 6 numara dediğin adam skora katkı yapması lazım Melo gibi biri lazım scout ekibi var bir tane mi genç şöyle dinamik, adam yiyen, basan, hava topunda rakibini yıkan, omuz omuza çarpışınca rakibi uçuran, gol atan adam bulamıyorlar bize gelen 6 numaralar çıt kırıldım oluyorIyki gitti de donku kazandirdi fatih hoca.gecen sezonda ndiaye yedekti son maclarda
hayır monaco'dan gitmiş atletico'yaBu önceden lyonda oynayan eleman mı