Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.................. Volkan Babacan.................
.... Luyindama.. Maicon.. Marcao........
Omar..........Seri..........Lemina.........Caner
.....................Arda / Akbaba...................
.................. Falcao.....Dzyuba.................

Zannetmiyorum reis ya, mesela ben affettim Selçuk'u futbolu bırakma kararıyla birlikte yaptığı konuşma çok temiz çok içten en az senin benim kadar içten bağlı o Galatasaray'a belli ki neredeyse ağlayacaktı adam dün gece konuşmasını yaparken

Önümüzdeki sezon gelsin yardımcı olarak devam etsin kimsenin buna karşı çıkacağını Selçuk'un Galatasaray'da ne işi var diyeceğini zannetmiyorum. Selçuk antipatik diyoruz da 9 yıl içinde vukuatı olmadı, adamlar tayfasına bulaşmadı Galatasaray kaptanına yakışır davrandı benim gözümde

Keşke bu kadar uzatmadan fiziği düştüğü zamanlar bırakmış olsaydı ama bunlar affedilmeyecek şeyler değil koskoca 9 yıllık Galatasaray kaptanı yani Muslera ile bu süreçte Galatasaray tarihine adını yazdırdı
3 sene önce gitse kesinlikle efsane oyuncularin en basinda geliyor olurdu. 7-8 milyon euro'yu havadan kapsan sende aglarsin @Hidayet Sarıdağ bile aglar bu arada reis onlari gecelim.

terimin kafasındaki 11 | instagram | Caps | bombasozler.com

Ben zımba gibi şut atan skor yapan fizik mücadelesiyle yıkılmayan 6-8 numara istiyorum yumuşak orta sahayla bu ülkede şampiyon olamazsın Lemina ve Seriyi toplasak bi Fernando yapmaz

@Mehmet BİLİCİOĞLU

1. Caner bu sistemi kaldırır mı fiziken sence ?!

2. Caner ve Omar 352 Wing-Back tarzı oynayabiliyor mı. Çift yönlü Bek + Yüksek Stamina kolay bulunmuyor...bundan az kullanılıyor bu sistem modern zamanlarda.

3. Bu sistem de en az bir tane çok koşan 9.5 tarzı Santrafor şart. Bu iki ST ile bu sistem defansif / mücadele gücü açısından çöker

4. Koca Galatasaray da ismi tartışılmaz bir Playmaker / #10 gelir... Arda/Emre Akb. ne dir ?!

Sınıfta kaldın Malesef.
Şimdi al karneyi ve git.

Hepsini salın / satın...

Sonra...

#442BamBamBam

_______________| MUS |
____________LUYİ____MARC
Omar_________________________Saracchi
____________Mendy__Bakayoko
Trezeguet______________________E. Kılınç
____________Samatta*
_____________________Falcao

*
*Sørloth
*Weissman
*Adolfo G.

Duruma göre, Kaan Ayhan, Sangare, Emre A. ve/veya Caner İN

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt