- 2 Temmuz 2011
- 138.215
- 58.986
- 5.488
forumdaki başakşehirli ve trabzonlu arkdaslarda dovme yaptirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 sene önce gitse kesinlikle efsane oyuncularin en basinda geliyor olurdu. 7-8 milyon euro'yu havadan kapsan sende aglarsin @Hidayet Sarıdağ bile aglar bu arada reis onlari gecelim.Zannetmiyorum reis ya, mesela ben affettim Selçuk'u futbolu bırakma kararıyla birlikte yaptığı konuşma çok temiz çok içten en az senin benim kadar içten bağlı o Galatasaray'a belli ki neredeyse ağlayacaktı adam dün gece konuşmasını yaparken
Önümüzdeki sezon gelsin yardımcı olarak devam etsin kimsenin buna karşı çıkacağını Selçuk'un Galatasaray'da ne işi var diyeceğini zannetmiyorum. Selçuk antipatik diyoruz da 9 yıl içinde vukuatı olmadı, adamlar tayfasına bulaşmadı Galatasaray kaptanına yakışır davrandı benim gözümde
Keşke bu kadar uzatmadan fiziği düştüğü zamanlar bırakmış olsaydı ama bunlar affedilmeyecek şeyler değil koskoca 9 yıllık Galatasaray kaptanı yani Muslera ile bu süreçte Galatasaray tarihine adını yazdırdı
bu kadro gol atamaz, mac kazanamaz.................. Volkan Babacan.................
.... Luyindama.. Maicon.. Marcao........
Omar..........Seri..........Lemina.........Caner
.....................Arda / Akbaba...................
.................. Falcao.....Dzyuba.................
bu kadro gol atamaz, mac kazanamaz
.................. Volkan Babacan.................
.................. Volkan Babacan.................
Onu bizde istiyoruz ama yönetimin yalakası rodop ikiside kalcak diyor baksana. Bana kalsa 2sinide istememBen zımba gibi şut atan skor yapan fizik mücadelesiyle yıkılmayan 6-8 numara istiyorum yumuşak orta sahayla bu ülkede şampiyon olamazsın Lemina ve Seriyi toplasak bi Fernando yapmaz
CL yokken hele ki pandemiden dolayı kombine vs satışları bile belli değilken gelir yokken kalmaları imkansız ötesi maaşları Rodop neresiyle karşılayacakmışOnu bizde istiyoruz ama yönetimin yalakası rodop ikiside kalcak diyor baksana. Bana kalsa 2sinide istemem
Belhanda,feghouli,babel,mariano olurKimler gitmeli diye anket açsa birisi forumun genelini merak ediyorum![]()
Seçenek olarakta 3 tane seçebilelim meselaBelhanda,feghouli,babel,mariano olur
kalmasi gerekenleri yazalim, daha cabuk biter
kalmasi gerekenleri yazalim, daha cabuk biter
GSC Anket - Takımdan Gönderilmesi Gereken Futbolcular? neyse saflari belli edelimKalması gerekenlerin de satılacak olması da net ironi