Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PLdeki takimlar AL, PL, F.A, Curabao, League Cup, yilbasi, noel demeden cikiyor ama. Bizim hedefimiz Ingilizler gibi oynamakti sanirim. Türk olmayan takimlari yenmekti.
Fatih hoca 2 sene önce ŞL kupasını almaktan bahsediyordu şimdi makas açıldı, 2 kulvarda götüremiyoruz bahanelerinin arkasına saklanmakla meşgul. Hocanın da hayalleri ve hedefleri sınırlanmış. O da biliyor kendisinin bu zihniyetle günümüz modern futbolunda yeri yok.

Ne alaka yahu? En son Avrupa Ligi'nde 2009da falan oynadık sanırım adam akıllı

Toplama takımlarla ya da forvetsiz ŞL oynarsan tabi içinden geçerler

Avrupa liginde puan toplayacaksın, gelişeceksin sonra o takımla ŞL oynayacaksın

3 günde başarı sağlayacak kadroları bu kurlarla kuramazsın
Port. Ukrayna Rus kulüpleri en güzel örneklerdir

Ne alaka yahu? En son Avrupa Ligi'nde 2009da falan oynadık sanırım adam akıllı

Toplama takımlarla ya da forvetsiz ŞL oynarsan tabi içinden geçerler

Avrupa liginde puan toplayacaksın, gelişeceksin sonra o takımla ŞL oynayacaksın

3 günde başarı sağlayacak kadroları bu kurlarla kuramazsın

Ben de seninle aynı fikirdeyim. Genç, mücadele eden, yürekli takım kursunlar her sonucun arkasındayım ve yenile yenile yenmeye varım, ama bu iş yine belhandalara feqlere babellere veya aynı yaştaki transferlere kalacaksa hiç bulaşmayalım, sinir harbi yaşamayalım...

Önüne gelenden 5-6 yemeğe başlayınca ister istemez geri çekiliyorsun. En son ne zaman galibiyet aldık Avrupa'da ya da kaç maçta kaç galibiyetimiz vardı bilen var mı? Bu benim suçum mu?

Bizim gibi maddi açıdan sıkıntılı kulüpleri ayakta tutan avrupa gelirleridir renktaş avrupaya da gitmezsek fener ve beşiktaş gibi takımlardan ne farkımız kalır

Fatih hoca 2 sene önce ŞL kupasını almaktan bahsediyordu şimdi makas açıldı, 2 kulvarda götüremiyoruz bahanelerinin arkasına saklanmakla meşgul. Hocanın da hayalleri ve hedefleri sınırlanmış. O da biliyor kendisinin bu zihniyetle günümüz modern futbolunda yeri yok.

Sacma bir aciklama olmustu. SL de önümüzdeki 10 sene de tek bir türk takimi yari final göremez. UEFA olur olmaz bilemem. Basaksehir ManU elerse biseyler olabilir bak mesela.

Ben de seninle aynı fikirdeyim. Genç, mücadele eden, yürekli takım kursunlar her sonucun arkasındayım ve yenile yenile yenmeye varım, ama bu iş yine belhandalara feqlere babellere veya aynı yaştaki transferlere kalacaksa hiç bulaşmayalım, sinir harbi yaşamayalım...
O maaşların artık verilebileceğini sanmıyorum zaten eminim ki o dönem verilen maaşlarda cidd şekilde birileri cebine para soktu.

Belhanda 1.5 falan alırken 3.5+500 bine imza attı, Feg hadi zaten iyi kazanıyordu, Mariano, Maicon, Badou falan kazandıklarının çok daha fazlasını ödedik.

Mesela Donk denilen adama 4 yılda 10 milyon euro ödedik, akıl almaz miktarlar bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt