Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şeyi bırakın da önümüzdeki sezon pandemi bitip taraftar dönsün diye dua edin, yoksa işimiz yaş... Bu takımın yarısı taraftarmis. Gerisini takım içinde paylaştırın işte...

Bikmadik gaitan gibi içi geçmis 30+ oyunculardan. Akillanma yok bazi taraftarlarda. Bari yönetim akillansa..

Ondan sonra GS in puanlari niye düsük, neden 4. torba. Uefa da bile seri basi degiliz. Basak nasil yapiyor bu sene mesela?
Yahu ustune ceyrek yaparsak minimum 14.5 milyon euro kazanacagiz. Ben bu kadar kazanildigini bilmiyordum, ciddi para. Ayrica bizim yayin ihalesi daha fazla olabilir + stad acilirsa extra gelir olacak. AL kupasi bence son 32 turdan sonra bizi yormaya baslar ama saglam takim kurarsak etkilemez.

Almanya yeni sezona kisitli taraftar sayisiyla baslamaya odaklanmis durumda

Yahu ustune ceyrek yaparsak minimum 14.5 milyon euro kazanacagiz. Ben bu kadar kazanildigini bilmiyordum, ciddi para. Ayrica bizim yayin ihalesi daha fazla olabilir + stad acilirsa extra gelir olacak. AL kupasi bence son 32 turdan sonra bizi yormaya baslar ama saglam takim kurarsak etkilemez.

O kadar varmi?

Iki eleme oynayip gruplara kalirsak, 3,5 Milyon € oluyor. 10 puanla (3 galibiyet 1 beraberlik) ikinci olarak cikarsak, 2,4 Milyon daha gelir. Ceyrek finala kalirsak 3,1 milyon daha geliyor. 9 milyon € ediyor.

marketing pool sistemi değişmişti Uefa sıralamasına göre dağıtılıyordu 32. sıradaki takım 1.1 alırken 1. sıradaki takım 32x1.1 yani 35.2 milyon euro alıyordu sadece marketing pool dan giriş parası ve performans ödülleri hariç

yani uefa sıralaması yeni sistemde çok daha önemli bu nedenle avrupaya gidip en kötü son 16 yapmak zorundayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt