Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.570
- 2.789
- 1.168
Her şeyi bırakın da önümüzdeki sezon pandemi bitip taraftar dönsün diye dua edin, yoksa işimiz yaş... Bu takımın yarısı taraftarmis. Gerisini takım içinde paylaştırın işte...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cacik olmayacak lakin bahane olacak.
Bahane her zaman bulunur rengo
Avrupa liginin getirisi iki Arabın parasına denk renktaş, CL ile alakası yok...
Yahu ustune ceyrek yaparsak minimum 14.5 milyon euro kazanacagiz. Ben bu kadar kazanildigini bilmiyordum, ciddi para. Ayrica bizim yayin ihalesi daha fazla olabilir + stad acilirsa extra gelir olacak. AL kupasi bence son 32 turdan sonra bizi yormaya baslar ama saglam takim kurarsak etkilemez.Ondan sonra GS in puanlari niye düsük, neden 4. torba. Uefa da bile seri basi degiliz. Basak nasil yapiyor bu sene mesela?
Evet taraftar olmayacak muhtemelen.Seneye taraftar olmazsa küme düşmemek için oynarız.
Yahu ustune ceyrek yaparsak minimum 14.5 milyon euro kazanacagiz. Ben bu kadar kazanildigini bilmiyordum, ciddi para. Ayrica bizim yayin ihalesi daha fazla olabilir + stad acilirsa extra gelir olacak. AL kupasi bence son 32 turdan sonra bizi yormaya baslar ama saglam takim kurarsak etkilemez.
Keramettin admiral ve forum arkadaslari tetikte doktor bey. Ilk firsatta beni mihlayacaklar, ozelikle @Mehmet Eroğlu bu goreve ozel adanmis birisidir.