Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Weissmani herhangi bir EPL takimi rahatlikla alir öbürü kim tanimiyorum

tanqueyi bilmem de weissman'in maliyeti düsük degildir yaw

maas tamam da bonservisi az degildir herhalde

kontratı seneye bitiyormuş. bonservisi çift hanelere çıkmaz herhalde ama yine de almamız kolay değil.

o yaşta o kadar istatistik yapmış adamın başka talipleri de çıkar muhtemelen.

Bugün aslında oyuncu paylaşımı yapmak iyi fikir mi düşündüm çünkü menajerler yine etrafını satmıştır Floryanın ama paylaşmadan da hayal kurmadan da insan gelecek seneyi merak etmiyor değil.

Normalde Hollanda, Belcika ve Almanya liglerinden oyuncu takip ederdim ama İspanya Laliga2 2019/2020 sezonu iki tane oyuncu var ki tam bize göre. İkisini al dön 442 veya 3412 sistemine arkana yaslan Atalanta takımını izler gibi hücum futbolu izle. Bu bahsettiğim oyuncular Darwin Gabriel Núñez Ribeiro ve Luis Javier Suárez Charris.

Darwin (21 yaşında) Uruguay vatandaşı ve bu sezon Uruguay Penarol takımından UD Almeria takımına transfer oldu İspanya ikinci ligine ki takımı onu alıp birinci lige çıkıp patlatıp satmak için aldı. Şuanda playoff iddiası devam ediyor ve ligde muhteşem bir sezon geçiriyor.

Luis (22 yaşında) Kolombiya vatandaşı, erken yaşta Watford tarafından keşfedildi ve her sene kiraya verildi. Bu sezon patlamayı yaptı ve takımını playoff iddiasına getirdi. Real Zaragoza birinci lige çıkıp oyuncu tutmak istiyor ama tutamaz ise Watford oyuncuyu yollamak istiyor.

Bu sezon attıkları gollerin kısa videolarını paylaşıyorum ve akşam ikisinin de sezonun son maçı var. İsteyen renktaşlar bakabilir. Ne Falcao ne Diagne ile uğraş, onların keyfine kaldık ise seneye çok gergin oluruz. Bahsettiğim iki oyuncuya yıllık vereceğin para Diagne tek başına alıyor, Watford fazla bonservis istemiyor ve Almeria playoff da kaybederse uygun fiyata bırakır Darwini. Ki Darwin Cavani'den sonra pivot oyuncu olarak düşünülüyor Uruguay milli takımında.

Böyle oyuncuların peşine muhtemelen düşmeyiz ama bizim ki de hayal işte, böyle genç hırslı ve potansiyeli oyuncu izlemek istiyorum.

20200711_133853.webp

K r a l

tanqueyi bilmem de weissman'in maliyeti düsük degildir yaw

maas tamam da bonservisi az degildir herhalde

Nedense Wolfsberger sadece 2 senelik kontrat yapmis adamla.

2021 de kontrati bitiyor. Adam kontrat uzatmazsa, para kazanmak icin bu yaz satmalari lazim. Tahminimce en az 4-5 falan isterler.

Son düzenleme:
douglas tanque denen herifin çok parlak bir kariyeri yok. 26 yaşında ve brezilya'da, meksika'da alt liglerde oynamış, tayland'a kadar gitmiş.

iki senedir portekiz'de. geçen sene 2. ligde 9 gol atmış, bu sene 1. ligde 10 golü var.

kariyerine bakılırsa maksimum 400-500 bin euro eder bonservisi.

1- MUSLERA,Marcao, Luyindama ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Marcelo Saracchi ile ücretini 1 milyon Euro'ya indirmesi halinde Donk takımda kalacak.

2- SÖZLEŞMESİ, biten Mariano, Yuto Nagatomo ile kiralık olan Seri, Lemina ve Andone gidiyor.

3- FALCAO, Belhanda, Feghouli, Diagne ve Babel satış listesine koyuldu.

4- MAICON'UN Al-Nasr'a satılması için iki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.

5- SEKİDIKA ve Ozornwafor ilk 11 garantisi aldıkları takımlara kiralanacak.

6- LİNNES kulüp bulursa gitmesine izin verilecek. Olympiakos'la sözleşmesi biten sağ bek Omar Elabdellaoui bedelsiz G.Saray'a gelecek.

Muslera + Defans kalıyor...gerisi hepsi gidiyor. Terim radikal bir revizyon yapacak.
Revizyon çöpler gidecek yeni çöpler gelecek olur

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt