Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SA

Nasiliz beyler

caner_erkin_galatasaray_la_temasta_h29897_65809.webp

Ekli dosyayı görüntüle 85810

İlle de sen...Gelirse Drogba'nın defansı sırtında taşıdığı gibi taşır Artem, çuval muamelesi yapar Tsl defanslarına...
Hani forumu birakmistin dun gece? Yani oyle deyip sonra gece yarisi tekrar yazmisin gordugum kadariyla. Bu kadar tantanaya gerek yokmus demek. Neyse, konuyu uzatmayacam da madem forumu birakmayacaksin, o tarz laflar etmesen iyi olur ;)

Hatırlıyorum o tarz bir açıklamayı ama inanmıyorum. Maaşı geç öderken vergiyi peşin ödeme ihtimalimiz gerçekçi gelmiyor ha amatöre baştan para ayırıp ödeyip iade alarak bir katakulli yapmış olabilirler yani o durumda da para bizim cebimizden çıkmamış olur.
Cengiz yönetiminin maaş ödeme konusunda pandemi öncesi bir sorun yarattığını hatırlamıyorum. Hatta kulüpte çalışanların maaşları ilk defan sürekli zamanında ödeniyor. Pandemi olmadan yerlilerin maaşları 2 ay geriden ödeniyordu diye biliyorum. Cengiz yönetiminin sorunu yönetimde iş yapan adam azlığı o yüzden başkanda rahatsızlanınca işler yürümemeye başladı yönetim güçsüz çünkü o yüzden ilk seçimde giderler zaten.

Baskana kalirsa SL den garanti 50 milyon gelecekti. Gercekler 40 milyonun altiydi. Burda öyle bir baslik acilmisti.
Biri beklenen gelir diğeri direk Mali Genel Kurul'da bilançolara işlenmiş bir şey o konuda yalan atacaklarını sanmıyorum ki. Cl'de bilet gelirlerini falanda eklenirse beklenen gelire yaklaşılmış oluyor.

Cengiz yönetiminin maaş ödeme konusunda pandemi öncesi bir sorun yarattığını hatırlamıyorum. Hatta kulüpte çalışanların maaşları ilk defan sürekli zamanında ödeniyor. Pandemi olmadan yerlilerin maaşları 2 ay geriden ödeniyordu diye biliyorum. Cengiz yönetiminin sorunu yönetimde iş yapan adam azlığı o yüzden başkanda rahatsızlanınca işler yürümemeye başladı yönetim güçsüz çünkü o yüzden ilk seçimde giderler zaten.
Maaşlar en son 20 yıl önce falan gününde ödenmiştir. Her kulüp geç ödüyor.

Seç beğen:

D.Silva
A. Schürrle
Hulk
Pedro
Thiago Silva
Lallana
Callejon
Verthongen
Ben Arfa
Mendy
Willian

A.Albayrak : Şu an sezonun bitmesini bekliyoruz.Ağustos ayında transfer çalışmalarına başlayacağız inşallah.

A.Albayrak : Hocamızın gelecek sezon düşünmediğimi isimleri yollayabilirsek birkaç tane oyuncu ile kadromuzu güçlendirmeyi düşünüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt