Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bizzat açıklandı yalnız başkan tarafından geçen seneki mali genel kurulda.
Hiç bir zaman beğenmediğim oyunculardan birisidir, keşke fener alsa dediğim de olmuşturschürrle 29unda emekli oldu bizim selcuk efendi 3.5 sezondur pasta keserek para kazaniyor, usanmiyor hic
Hani forumu birakmistin dun gece? Yani oyle deyip sonra gece yarisi tekrar yazmisin gordugum kadariyla. Bu kadar tantanaya gerek yokmus demek. Neyse, konuyu uzatmayacam da madem forumu birakmayacaksin, o tarz laflar etmesen iyi olurEkli dosyayı görüntüle 85810
İlle de sen...Gelirse Drogba'nın defansı sırtında taşıdığı gibi taşır Artem, çuval muamelesi yapar Tsl defanslarına...
Cengiz yönetiminin maaş ödeme konusunda pandemi öncesi bir sorun yarattığını hatırlamıyorum. Hatta kulüpte çalışanların maaşları ilk defan sürekli zamanında ödeniyor. Pandemi olmadan yerlilerin maaşları 2 ay geriden ödeniyordu diye biliyorum. Cengiz yönetiminin sorunu yönetimde iş yapan adam azlığı o yüzden başkanda rahatsızlanınca işler yürümemeye başladı yönetim güçsüz çünkü o yüzden ilk seçimde giderler zaten.Hatırlıyorum o tarz bir açıklamayı ama inanmıyorum. Maaşı geç öderken vergiyi peşin ödeme ihtimalimiz gerçekçi gelmiyor ha amatöre baştan para ayırıp ödeyip iade alarak bir katakulli yapmış olabilirler yani o durumda da para bizim cebimizden çıkmamış olur.
Haim Fresco un uçağında bekliyorRobert pires geldimi
Biri beklenen gelir diğeri direk Mali Genel Kurul'da bilançolara işlenmiş bir şey o konuda yalan atacaklarını sanmıyorum ki. Cl'de bilet gelirlerini falanda eklenirse beklenen gelire yaklaşılmış oluyor.Baskana kalirsa SL den garanti 50 milyon gelecekti. Gercekler 40 milyonun altiydi. Burda öyle bir baslik acilmisti.
Dribbling yapan rakibi peşine takıp kaleye basıp giden asist yapan kanat oyuncusu almadık mı daha
Maaşlar en son 20 yıl önce falan gününde ödenmiştir. Her kulüp geç ödüyor.Cengiz yönetiminin maaş ödeme konusunda pandemi öncesi bir sorun yarattığını hatırlamıyorum. Hatta kulüpte çalışanların maaşları ilk defan sürekli zamanında ödeniyor. Pandemi olmadan yerlilerin maaşları 2 ay geriden ödeniyordu diye biliyorum. Cengiz yönetiminin sorunu yönetimde iş yapan adam azlığı o yüzden başkanda rahatsızlanınca işler yürümemeye başladı yönetim güçsüz çünkü o yüzden ilk seçimde giderler zaten.
Yapma hocam bezdik artık valla ingiltere 2de portekizde belçikada italyada ortasıra takımlarında bir sürü oyuncu var ama hala aynı adamlar dönüyor bıktırdılarçok şey istiyorsun üstat
babel ve feghouli ile yürüye yürüye oynamak neyine yetmiyor
Para yok para alamazsın.Gitti adam göz göre göre. Talles Magno kaldı. O da gider.
1 milyon mu, maaslari ödeyememiz normal