İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.762
- 2.205
- 913
arda bu kulubün altyapısından çıkıp kulube çok iyi para kazandıran,gerçekten çok koyu bir galatasaraylı.bende gelmesin istiyorum ama nefret etmeye de gerek yok bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda bu kulubün altyapısından çıkıp kulube çok iyi para kazandıran gerçekten çok koyu bir galatasaraylı. bence de kendinden nefret ettirmesine hic gerek yoktu.arda bu kulubün altyapısından çıkıp kulube çok iyi para kazandıran,gerçekten çok koyu bir galatasaraylı.bende gelmesin istiyorum ama nefret etmeye de gerek yok bence
baskasi itlik yapani aliyor diye biz de mi almaliyiz? defolsun gitsin. kasimpasa bile istemez bunu. böyle yetersiz bitik bir futbolcu eskisini istemiyoruz.Yaff gelsin oynasin 1-2 sene, sonra jubile yapacak. Amma büyüttüler ya. Adam öyle ahım şahım bir parada istemiyor. Bu ne kin, bu ne öfke?
Şikeciler emre belezoglunu kulübün basina getirdi, bir anahtarı vermesikleri kaldi neredeyse, kaldi ki emre de cok temiz bir geçmişe sahip degil. Irkçılıktan, küfüre, bogaz kesmeye kadar her türlü pislik var adamda.
Ne alakasi var, ben emre örneğini fenerbahceli oldugu icin aldilar diye soyledim. Arda bu klube para kazandırıp gitti. Bu tepki yersiz, ve gereksiz.baskasi itlik yapani aliyor diye biz de mi almaliyiz? defolsun gitsin. kasimpasa bile istemez bunu. böyle yetersiz bitik bir futbolcu eskisini istemiyoruz.
Yaff gelsin oynasin 1-2 sene, sonra jubile yapacak. Amma büyüttüler ya. Adam öyle ahım şahım bir parada istemiyor. Bu ne kin, bu ne öfke?
Şikeciler emre belezoglunu kulübün basina getirdi, bir anahtarı vermesikleri kaldi neredeyse, kaldi ki emre de cok temiz bir geçmişe sahip degil. Irkçılıktan, küfüre, bogaz kesmeye kadar her türlü pislik var adamda.
Top oynayacaksa gelsin tabikide, yok öyle yatmaya gelecekse arda degil, kimse gelmesin.Emre onlara uyuyor karakter bakımından ama az çok performansı var Arda gelir yatar 2 sene sonra yardımcı hoca olmak ister teknik ekip ister al başa bela bir daha kurtulamayız sonra.
+1 bizde oynarken de basın her gün üzerine gidiyodu.adam resmen aglaya aglaya gitti avrupa'ya.Ne alakasi var, ben emre örneğini fenerbahceli oldugu icin aldilar diye soyledim. Arda bu klube para kazandırıp gitti. Bu tepki yersiz, ve gereksiz.
Konuşmadı dediğin Cengiz konuştuğu için 150 güne varan ceza aldı. Belhanda'nın devre arası satılacağı ve hocanın veto ettiğini ise herkes söylüyor. Nihat Özdemir'e bizim kulüp oy vermedi. Forvetsiz oynattı bu doğru. Yani yönetim güçsüz evet, değişmesi gerekir evet ama yanlış bilgiler üzerinden haksız suçlamaya gerek yok.Dursun dan sonra bu adamlar iyi geldi gibi ama bence hemen her konuda pasif davrandılar bunlar konuşmadı hoca konuştu ceza üstüne ceza yedi ki bundan da dem vurdu hoca. Pasif herifler ki şu TFF baskaninolacak kel sarlatani bile desteklediler. Her fırsatta ters düştüler hoca ile. Elindeki oyuncuyu sattirip kaç kere söz verip koca takımı forvetsiz oynattilar. Eminim ki hoca diagneyi istemedi falcaoyuda ha keza . Belhanda satiliyormusta hoca veto etmiş oda koca bir yalan her sene çıkıyor belhanda oraya gidiyor buraya gidiyor. Yönetimin acilen değişmesi lazım sonuç olarak
edit: story atmış, yeni gördümArda Instagramda Yönetim beni istemiyor bu is kapandı demek istedi.
buleyman bodop
Bakan Buzbebe Naber