Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

432.webp

Ne Arda’ymış be..

Public Enemy #1 yemin ederim.

Bir yeriniz eksilir 1 yıllık sözleşme yapsanız. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Gidin Diagne’ye gömün paraları iğrenç herifler.
Adam 1 sene veya 2 sene oynayip alt yapisinda yetistigi taraftari oldugu klupte birakmak istiyor bundan doğal ne olabilir para konusunu o kadar sıkinti yapacakta degildir bu saatten sonra Ama gelde bunu Taraftara anlat

Arda maç başı 20 bin euroya gelsin abartmanın anlamı yok gelsin Galatasaray taraftarının gönlünü tekrar kazanmaya çalıssın başkan niye diretiyo anlamıyorum tamam hataları var yeni bir hata yaparsa hemen koruz kapının önüne

Yönetimin önüne gelene 3 milyondan kontrat yaptığı yerde Arda'ya verilecek 500 bin euronun hesabını yapması komedi. Yönetimin onca rezil işine ses çıkarmayan taraftarın Arda yüzünden tepkiside ayrı komedi.
Pire için yorgan yakmak bu olsa gerek. Ben de sıcak değilim ardaya ama hoca istiyorsa yokuşa sürüp yönetim hoca gerginliği çıkarmanın manası yok.

Bonaventura çok iyi topçu ama bence bize düşmez atalanta, fiorentina falan yapar.Yıllık 3 verirsek belki gelebilir , bence gelsin.Ayrıca mehmet özcan bence büyük topçu olacak premier lig falan yapar bence ilerid. Şuan alıp banko oynatmak lazım iyi adam

Galatasaray Lyle Taylor ile anlaştı.Yedek forvet için listedeki 3. isim olan Lyle Taylor 1. ve 2. sıradaki isimlerle anlaşılmazsa Galatasaray forması giyecek. (Futbol'un Sezonu)

Galatasaray Lyle Taylor ile anlaştı.Yedek forvet için listedeki 3. isim olan Lyle Taylor 1. ve 2. sıradaki isimlerle anlaşılmazsa Galatasaray forması giyecek. (Futbol'un Sezonu)

30 yasinda EFL topcusu yesssssss

Gerçi Burda Alanya Kasimpasa filan alsa biz ordan isteyecegiz cünkü is yapar ama Nereye kadar

2 yildir futbol oynamayan, futbol disinda her alanda koşturan adamı niye istesinler yaw. Elinde silahla hastane basan, sarkici karisina asilan sarkici döven adamı niye istesinler. Istenmemesi cok normal.

Diger taraftan hocanin istemesi de garip. Seni bu ucaga alanin mk lafini arda etmemis miydi? Sonra ucaga ben aldim diye aciklama yapmamis miydi hoca? Kendine soven adami niye takimda istiyor cozebilmis degilim.

Futbol disinda her alanda yakisiksiz hareketleri olan bu adamin takima gelmesini bende istemem ama gelecek ve kaptan yapilacak. Galatasaraylilik durusu boyle mi gercekten.
vala gelir veya gelmez çok umurumda değil. benim sıkıntım yönetim hoca arası tatsızlık çıkacak olan gene galatasaray'a olacak.

kaçınılmaz son

8 senedir fener'de oynayan hasan ali'nin 1 sampiyonlugu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt