- 23 Ocak 2019
- 25.130
- 32.780
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam 1 sene veya 2 sene oynayip alt yapisinda yetistigi taraftari oldugu klupte birakmak istiyor bundan doğal ne olabilir para konusunu o kadar sıkinti yapacakta degildir bu saatten sonra Ama gelde bunu Taraftara anlatNe Arda’ymış be..
Public Enemy #1 yemin ederim.
Bir yeriniz eksilir 1 yıllık sözleşme yapsanız. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
Gidin Diagne’ye gömün paraları iğrenç herifler.
Monaco, teknik direktör Roberto Moreno'nun görevine son verdi. (L'Equipe)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Al iştee. Şimdi başlar Onyekuru dedikoları transfer sezonu sonuna kadar devam.
Pire için yorgan yakmak bu olsa gerek. Ben de sıcak değilim ardaya ama hoca istiyorsa yokuşa sürüp yönetim hoca gerginliği çıkarmanın manası yok.Yönetimin önüne gelene 3 milyondan kontrat yaptığı yerde Arda'ya verilecek 500 bin euronun hesabını yapması komedi. Yönetimin onca rezil işine ses çıkarmayan taraftarın Arda yüzünden tepkiside ayrı komedi.
antalya demek istediler herhaldeGalatasaray Lyle Taylor ile anlaştı.Yedek forvet için listedeki 3. isim olan Lyle Taylor 1. ve 2. sıradaki isimlerle anlaşılmazsa Galatasaray forması giyecek. (Futbol'un Sezonu)
Galatasaray Lyle Taylor ile anlaştı.Yedek forvet için listedeki 3. isim olan Lyle Taylor 1. ve 2. sıradaki isimlerle anlaşılmazsa Galatasaray forması giyecek. (Futbol'un Sezonu)
Galatasaray Lyle Taylor ile anlaştı.Yedek forvet için listedeki 3. isim olan Lyle Taylor 1. ve 2. sıradaki isimlerle anlaşılmazsa Galatasaray forması giyecek. (Futbol'un Sezonu)

vala gelir veya gelmez çok umurumda değil. benim sıkıntım yönetim hoca arası tatsızlık çıkacak olan gene galatasaray'a olacak.2 yildir futbol oynamayan, futbol disinda her alanda koşturan adamı niye istesinler yaw. Elinde silahla hastane basan, sarkici karisina asilan sarkici döven adamı niye istesinler. Istenmemesi cok normal.
Diger taraftan hocanin istemesi de garip. Seni bu ucaga alanin mk lafini arda etmemis miydi? Sonra ucaga ben aldim diye aciklama yapmamis miydi hoca? Kendine soven adami niye takimda istiyor cozebilmis degilim.
Futbol disinda her alanda yakisiksiz hareketleri olan bu adamin takima gelmesini bende istemem ama gelecek ve kaptan yapilacak. Galatasaraylilik durusu boyle mi gercekten.