Özgür Atici
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2011
- 4.090
- 723
- 1.373
Ne alaka çözemedimkafamız guzel galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka çözemedimkafamız guzel galiba
Kadro'da 40 kusur oyuncu var ,Muslera ve Luyindama harici Galatasaray ayarinda oyuncu yok.
ayılınca yazdıklarını bi daha okuNe alaka çözemedim
arkadaşım itiraz ettigin yanlış bildiğin karşı bir görüşün olduğu bir yer varsa yaz yoksa saçma sapan alıntı yapma. Ne demek istiyorsan söylesene.ayılınca yazdıklarını bi daha oku
Futbolcu satmak çok daha önemli bu sene haklısın ama Ünal Aysal dönemindeki kadar bir çöplük yok bence. Aysal dönemi bambaşkaydı.Bu yüzden de transfer sezonunun bizim için öncelikle oyuncu satmaya çalışmamız gereken bir dönem olması gerekiyor.
En son Ünal Aysal zamanında bu kadar fazla sayıda çöp oyuncu ile sözleşmemiz vardı. Kurtulana kadar neler çekmiştik.
Satmadan oyuncu almamak lazım artık.
aysal doneminde cop sayısı daha fazlaydı ama iyi oyuncular da vardı. simdi cop oranı daha yuksek.Futbolcu satmak çok daha önemli bu sene haklısın ama Ünal Aysal dönemindeki kadar bir çöplük yok bence. Aysal dönemi bambaşkaydı.
Şu anda 31 kişi olarak gözüküyor kadromuz. Ozornwafor ve Emre Taşdemir de gelecek önümüzdeki hafta ve 33 olacak toplamda.
Ryan Donk'un sözleşmesi bitiyor.
Mariano'nun sözleşmesi bitiyor.
Mario Lemina'nın sözleşmesi bitiyor.
Seri'nin sözleşmesi bitiyor.
Selçuk İnan'ın sözleşmesi bitiyor ve emekliye ayrılıyor.
Emre Mor'un sözleşmesi bitiyor.
Florin Andone'nin sözleşmesi bitiyor.
Bunlarla birlikte zaten 26 kişiye inecek kadro ve 26 kişi üzerinden bir kadro oluşturacağız. 40 kişilik bir enkaz falan yok yani bu yalan. 26 kişi içinde ama satılacak ve alınacak futbolcuları çok iyi seçmemiz gerekiyor burası da bir gerçek.
Futbolcu satmak çok daha önemli bu sene haklısın ama Ünal Aysal dönemindeki kadar bir çöplük yok bence. Aysal dönemi bambaşkaydı.
Şu anda 31 kişi olarak gözüküyor kadromuz. Ozornwafor ve Emre Taşdemir de gelecek önümüzdeki hafta ve 33 olacak toplamda.
Ryan Donk'un sözleşmesi bitiyor.
Mariano'nun sözleşmesi bitiyor.
Mario Lemina'nın sözleşmesi bitiyor.
Seri'nin sözleşmesi bitiyor.
Selçuk İnan'ın sözleşmesi bitiyor ve emekliye ayrılıyor.
Emre Mor'un sözleşmesi bitiyor.
Florin Andone'nin sözleşmesi bitiyor.
Bunlarla birlikte zaten 26 kişiye inecek kadro ve 26 kişi üzerinden bir kadro oluşturacağız. 40 kişilik bir enkaz falan yok yani bu yalan. Ama bu 26 kişi içinde satılacak ve alınacak futbolcuları çok iyi seçmemiz gerekiyor burası da bir gerçek.
Aynen öyle. Aslında bu transfer döneminde elimizdeki 5-6 futbolcudan en az hasarla ayrılmak bizi çok rahatlatacaktır. O zamanlar bu sayı 5-6 değil 10-15'ti.Ben sayıyı tam bilmiyorum, arkadaş 40 küsür oyuncumuz var dediği için ona istinaden yazdım.
Aysal zamanında da 43 oyuncu ile sezon açtığımızı hatırlıyorum. Ve yarısıdan fazlası ağır çöptü evet.
gitmesi gereken çöpleri cıkardıktan sonra 10 tane oyuncu anca kalıyor ,hocanın hesabı nasıl acaba
miadı diyelim sarı üyelere yanlış örnek olmayalım gse olarakYapacak birsey yok bu kadronun miladi doldu. Onu da yönetim ayarlayacak.
miadı diyelim sarı üyelere yanlış örnek olmayalım gse olarak![]()