Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro'da 40 kusur oyuncu var ,Muslera ve Luyindama harici Galatasaray ayarinda oyuncu yok.

Bu yüzden de transfer sezonunun bizim için öncelikle oyuncu satmaya çalışmamız gereken bir dönem olması gerekiyor.

En son Ünal Aysal zamanında bu kadar fazla sayıda çöp oyuncu ile sözleşmemiz vardı. Kurtulana kadar neler çekmiştik.

Satmadan oyuncu almamak lazım artık.

Bu takımın en büyük sorunu hücumda iş yapacak adamların olmaması. Defansı iyi kötü bir şekilde yaparsın büyük takımsan ama ofansif orta saha diye oynattığın Belhanda 3-4 golü geçmeyen, Feghouli de sağ kanat olarak oynarsa ligin ikinci yarısı 20.haftadan sonra oynayan adam. Sol tarafta ve forvette oynayan adama kalmışsın yani. Rodrigues ve Gomis, Onyekuru ve Diagne bu ikisini taşıdı ama bu sene forvet diye alınan kamera şakası maç yapmadı. Sol tarafa Babel diye bir kağnı aldık. Şampiyon olamayacağın belli yani. Onyekuru desen sadece Kadıköy maçında son golü attı ve gitti. Fizik olarak zayıf Emre Akbaba bile 8-10 golü rahat bulur. Bir kere oradan yırttın.

Hiç bir şey yapamıyorsan sağ tarafta Emre Kılınç, sol tarafta Trezeguet, forvet arkasında Emre Akbaba ve forvette Diagne olsun. Nasılsa Avrupa yok. Yabancı sınırı hale yola gelene kadar bunlarla oynanır.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yüzden de transfer sezonunun bizim için öncelikle oyuncu satmaya çalışmamız gereken bir dönem olması gerekiyor.

En son Ünal Aysal zamanında bu kadar fazla sayıda çöp oyuncu ile sözleşmemiz vardı. Kurtulana kadar neler çekmiştik.

Satmadan oyuncu almamak lazım artık.
Futbolcu satmak çok daha önemli bu sene haklısın ama Ünal Aysal dönemindeki kadar bir çöplük yok bence. Aysal dönemi bambaşkaydı.

Şu anda 31 kişi olarak gözüküyor kadromuz. Ozornwafor ve Emre Taşdemir de gelecek önümüzdeki hafta ve 33 olacak toplamda.

Ryan Donk'un sözleşmesi bitiyor.
Mariano'nun sözleşmesi bitiyor.
Mario Lemina'nın sözleşmesi bitiyor.
Seri'nin sözleşmesi bitiyor.
Selçuk İnan'ın sözleşmesi bitiyor ve emekliye ayrılıyor.
Emre Mor'un sözleşmesi bitiyor.
Florin Andone'nin sözleşmesi bitiyor.

Bunlarla birlikte zaten 26 kişiye inecek kadro ve 26 kişi üzerinden bir kadro oluşturacağız. 40 kişilik bir enkaz falan yok yani bu yalan. Ama bu 26 kişi içinde satılacak ve alınacak futbolcuları çok iyi seçmemiz gerekiyor burası da bir gerçek.

Futbolcu satmak çok daha önemli bu sene haklısın ama Ünal Aysal dönemindeki kadar bir çöplük yok bence. Aysal dönemi bambaşkaydı.

Şu anda 31 kişi olarak gözüküyor kadromuz. Ozornwafor ve Emre Taşdemir de gelecek önümüzdeki hafta ve 33 olacak toplamda.

Bunlarla birlikte zaten 26 kişiye inecek kadro ve 26 kişi üzerinden bir kadro oluşturacağız. 40 kişilik bir enkaz falan yok yani bu yalan. 26 kişi içinde ama satılacak ve alınacak futbolcuları çok iyi seçmemiz gerekiyor burası da bir gerçek.
aysal doneminde cop sayısı daha fazlaydı ama iyi oyuncular da vardı. simdi cop oranı daha yuksek.

Bunlarla birlikte zaten 26 kişiye inecek kadro ve 26 kişi üzerinden bir kadro oluşturacağız. 40 kişilik bir enkaz falan yok yani bu yalan. Ama bu 26 kişi içinde satılacak ve alınacak futbolcuları çok iyi seçmemiz gerekiyor burası da bir gerçek.

Ben sayıyı tam bilmiyorum, arkadaş 40 küsür oyuncumuz var dediği için ona istinaden yazdım.
Aysal zamanında da 43 oyuncu ile sezon açtığımızı hatırlıyorum. Ve yarısıdan fazlası ağır çöptü evet.

Ben sayıyı tam bilmiyorum, arkadaş 40 küsür oyuncumuz var dediği için ona istinaden yazdım.
Aysal zamanında da 43 oyuncu ile sezon açtığımızı hatırlıyorum. Ve yarısıdan fazlası ağır çöptü evet.
Aynen öyle. Aslında bu transfer döneminde elimizdeki 5-6 futbolcudan en az hasarla ayrılmak bizi çok rahatlatacaktır. O zamanlar bu sayı 5-6 değil 10-15'ti.

iste en kral antrenörler gelsin sınırsız imkanın var ama gel gelelim hocada bu konuda akıllanmıyor maalsef. üstelik özellikle korona mevzusu sonrası bunca sıkınıtıyı yaşaşamızın en önemli nedenlerinden biri bu ant. konusu.
ts kaleci ant. örneği güzel bi kanıt aslında ama görmek istemeyince görmüyor demek ki. sanmıyorum ama inş. gerçek dışı bi twittir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt