Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yazilanlari toplamis. Güzel cakmis

EdSh0_rXsAE_5Z5

"Bu yolculuk henüz bitmedi"
.
Screenshot_20200713_141206.webp

Falacao Gerçeği..!

632.webp

Galatasaray'da son dakika haberi... Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Kolombiyalı starın akıbetine ilişkin önemli bir haber gündeme geldi. Buna göre yıldız futbolcu için Galatasaray, son kararını verdi.

FALCAO KALMAK İSTİYOR AMA...
Öte yandan Radamel Falcao'nun Galatasaray'da kariyerine devam etmek istediği ancak bu istek yönetimde olumsuz karşılandığı ifade edildi.

TÜM TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK
Menajerlere tam yetki veren Galatasaray'ın, Falcao için kulübe gelecek tüm transfer tekliflerini değerlendirmeyi planladığı aktarıldı.

533.webp

_______DMC(6)
_____________________Seri (8)
____ACM (8.5/10)

Trezeguet___Transfer___Emre K.

Nerden bakarsan orta saha ve ofansif hat komple değişmeli...Emre K. nekadar kaldırıt orasına o başka bir soru

Bana öyle geliyor ki biz Mariano'yu çok arayacaz. Şuan ki durumu değil. Kim sağa gelse keşke bir Mariano bulabilseydik diyeceğiz.

Finansal yönetimi iyi olan kulübün banka borcu 1.3 milyar tl olmaz.
evet bu borcu mevcut yönetim yapmadı belki ama azaltmak için de bir şey yapmadı.
ve şimdi zurnanın zırt dediği yere gelmiş bulunuyoruz.
finansal dehaların maharetlerini gösterme vakti.
gerçi ortada dehalık bir durum da yok.
ozan, ndiaye, rodrigues, gomis ve fernando’nun satış, maicon’un da kiralık ücret toplamı 50 milyon euro civarı.
iki senelik şampiyonlar ligi geliri de 70 milyon euro desek, 120 milyon euro ekstra gelir.
önümüzdeki yıl bunun %10’unu bile olmayacak.
allah yardımcıları olsun.
Gurrpegi bunu yazmis. Hakikaten dusununce bu yonetim neyi dogru yapti? 50 milyonluk satis, 70 milyon UCL ve elde Luyindama Marcao disinda satabilecegimiz kimse yok.

_______DMC(6)
_____________________Seri (8)
____ACM (8.5/10)

Trezeguet___Transfer___Emre K.

Nerden bakarsan orta saha ve ofansif hat komple değişmeli...Emre K. nekadar kaldırıt orasına o başka bir soru
Şimdi bir transferin tutmasını etkileyen çok farklı sebepler var ama benim bildiğim Emre Kılınç bu takıma doğrudan oynamaya geliyor Şenol Güneş eğer evlatçılık yapmaz ise milli takımda da oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt