Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim altyapi ile ilgili malesef bir bilgim yok. Ama bu cocuktan cok ümitliyim.

Bizim 2 ortasahaya 2 kanatlara ve 1 şöyle topa çivi gibi vuracak 10 numaraya ihtiyacımız var. Bizim bu alan bitik bu alanı ayağı kaldırmaları lazım. Ondrej Duda'yı getirseler ne iyi olur.

Taylan için çok sert konuşup Mert Hakan için yönetime kızanlar da vardı. Mert Hakan'ın bu sene yaptığını Taylan'da geçen sene Erzurumspor ile yapmıştı. İstatistikleri bile aynı neredeyse. Karşılaştırmak isteyenler geçen sezonun Erzurumspor maçlarına bakabilir. Bazen sadece fanatiklikten konuşuyoruz, öfkeyle konuşuyoruz. Basit bir arama ile iki oyuncuyu çok rahat karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca Mert Hakan, Taylan'a göre daha hücumcu bir rolde oynayan bir oyuncu.

Yahu renktaş neyi anlatmaya çalılyorsun.Mhy taylandan çok daha iyi oyuncu.Bize gelseydi ne olurdu bilemeyiz.Ama adamada bk atmayalım.

Şu an tartışmasız yerli olarak ülkenin en formda ve gözde iki oyunsundan biri.
Türkiyenin en büyük klübüysek bu adamı alacaksın arkadaş.Üstelik bonserivisi elinde.

Bizim acilen başımızdaki yöneticilere tepki vermemiz şart.İş işten geçmeden uyarı vermek gerekiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

117552_48319_20190604348.jpg
Ec4EYnnWkAE4Mtv
UEI_6fMlB_l.jpg

Var bir hayalimiz

Finansal yönetimi iyi olan kulübün banka borcu 1.3 milyar tl olmaz.
evet bu borcu mevcut yönetim yapmadı belki ama azaltmak için de bir şey yapmadı.
ve şimdi zurnanın zırt dediği yere gelmiş bulunuyoruz.
finansal dehaların maharetlerini gösterme vakti.
gerçi ortada dehalık bir durum da yok.
ozan, ndiaye, rodrigues, gomis ve fernando’nun satış, maicon’un da kiralık ücret toplamı 50 milyon euro civarı.
iki senelik şampiyonlar ligi geliri de 70 milyon euro desek, 120 milyon euro ekstra gelir.
önümüzdeki yıl bunun %10’unu bile olmayacak.
allah yardımcıları olsun.
Gurrpegi bunu yazmis. Hakikaten dusununce bu yonetim neyi dogru yapti? 50 milyonluk satis, 70 milyon UCL ve elde Luyindama Marcao disinda satabilecegimiz kimse yok.

Diğerlerinden hiçbir farkı yok.Takım iyiyse iyi kötüyse kötü.taraftarlar arasında değerlendirme böyle yapılıyor.

Heleki bazı taraftarlar resmen yönetiici fanatikliği yapiyor.Bu senelerdir böyle.

Yahu renktaş neyi anlatmaya çalılyorsun.Mhy taylandan çok daha iyi oyuncu.Bize gelseydi ne olurdu bilemeyiz.Ama adamada bk atmayalım.

Şu an tartışmasız yerli olarak ülkenin en formda ve gözde iki oyunsundan biri.
Türkiyenin en büyük klübüysek bu adamı alacaksın arkadaş.Üstelik bonserivisi elinde.

Bizim acilen başımızdaki yöneticilere tepki vermemiz şart.İş işten geçmeden uyarı vermek gerekiyor.

Mert Hakan kötü futbolcu demiyorum zaten. Bazı taraftarların gözünde sürekli top çalan, sahada basmadık yer bırakmadan oyunun iki yönünü de çok iyi oynayan bir futbolcu profili gibi görünüyor. Taylan'ı kullanabilseydik ya da Taylan biraz daha gayretli olup, adapte olabilseydi Mert Hakan'ın performansına yakın bir performans izletebilirdi bize bu sezon diye düşünüyorum.

Taylan'ı Erzurum'da ne kadar izlediniz bilmiyorum ama geçen sene Taylan'ı bu sene Mert Hakan'ı yeterli düzeyde izlediğimi düşünüyorum. Ne Taylan üstüne gidildiği kadar kötü bir futbolcu ne de Mert Hakan söylendiği kadar çok iyi bir futbolcu. Oyun tarzları hatta sahada üstlendikleri görevler ikisinin de farklı ama geçen sene Taylan aynı bu sene Mert Hakan'ın istikrarındaydı, birbirine yakın futbol oynuyordu.

Aynı Mert Hakan'ın bu sezon yaptığı çıkış gibi de geçen sezon Taylan parlıyordu. Hatta girip sözlükte falan o zamanlar Taylan için taraftarımızın neler yazdığına da bakabilirsiniz. Üstelik Taylan onları küme düşen Erzurum'da yapıyordu. Taylan gibi Mert Hakan'ın da geçmiş performansı yok, 25-26 yaşında tek sezonda parladı. Mert Hakan'ı bu sezon izledikten sonra kaçan balık büyük mü kaçan bir balık var mı daha iyi anlayacağız.

Senin Galatasaray'ini yerimmmm yarabbimmm aslanima bak.Allah bartug ve ali yavuzun ellerinde sampiyonluk gormek nasip etsin tam da ezan okunurken yaziyorum
Her sene aynı pompalar sonra foş...

Arda hariç bir tane çocuk çıktı mı alt yapıdan ? Arda bile vestele gitmeseydi bizde kalsaydı, bu patlamayı belkide yapmayabilir idi..

Rıdvan Dilmen: "Gelecek sene bu kadrolar bile olmayabilir. TFF limitleri belirlemedi ama bir sürü transfer haberi var. Bunlar olmayacak. Sattığın kadar bile alamayabilirsin. Seneye dört büyükler arasında çok fazla takas yapabilir, bonservisli transferleri unutalım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt