Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.867
- 7.373
- 1.743
Bizim altyapi ile ilgili malesef bir bilgim yok. Ama bu cocuktan cok ümitliyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan için çok sert konuşup Mert Hakan için yönetime kızanlar da vardı. Mert Hakan'ın bu sene yaptığını Taylan'da geçen sene Erzurumspor ile yapmıştı. İstatistikleri bile aynı neredeyse. Karşılaştırmak isteyenler geçen sezonun Erzurumspor maçlarına bakabilir. Bazen sadece fanatiklikten konuşuyoruz, öfkeyle konuşuyoruz. Basit bir arama ile iki oyuncuyu çok rahat karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca Mert Hakan, Taylan'a göre daha hücumcu bir rolde oynayan bir oyuncu.
Finansal yönetimi iyi olan kulübün banka borcu 1.3 milyar tl olmaz.
evet bu borcu mevcut yönetim yapmadı belki ama azaltmak için de bir şey yapmadı.
ve şimdi zurnanın zırt dediği yere gelmiş bulunuyoruz.
finansal dehaların maharetlerini gösterme vakti.
gerçi ortada dehalık bir durum da yok.
ozan, ndiaye, rodrigues, gomis ve fernando’nun satış, maicon’un da kiralık ücret toplamı 50 milyon euro civarı.
iki senelik şampiyonlar ligi geliri de 70 milyon euro desek, 120 milyon euro ekstra gelir.
önümüzdeki yıl bunun %10’unu bile olmayacak.
allah yardımcıları olsun.
Gurrpegi bunu yazmis. Hakikaten dusununce bu yonetim neyi dogru yapti? 50 milyonluk satis, 70 milyon UCL ve elde Luyindama Marcao disinda satabilecegimiz kimse yok.
Mert Hakan kötü futbolcu demiyorum zaten. Bazı taraftarların gözünde sürekli top çalan, sahada basmadık yer bırakmadan oyunun iki yönünü de çok iyi oynayan bir futbolcu profili gibi görünüyor. Taylan'ı kullanabilseydik ya da Taylan biraz daha gayretli olup, adapte olabilseydi Mert Hakan'ın performansına yakın bir performans izletebilirdi bize bu sezon diye düşünüyorum.Yahu renktaş neyi anlatmaya çalılyorsun.Mhy taylandan çok daha iyi oyuncu.Bize gelseydi ne olurdu bilemeyiz.Ama adamada bk atmayalım.
Şu an tartışmasız yerli olarak ülkenin en formda ve gözde iki oyunsundan biri.
Türkiyenin en büyük klübüysek bu adamı alacaksın arkadaş.Üstelik bonserivisi elinde.
Bizim acilen başımızdaki yöneticilere tepki vermemiz şart.İş işten geçmeden uyarı vermek gerekiyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her sene aynı pompalar sonra foş...Senin Galatasaray'ini yerimmmm yarabbimmm aslanima bak.Allah bartug ve ali yavuzun ellerinde sampiyonluk gormek nasip etsintam da ezan okunurken yaziyorum
Kusasım geldi.
forma şansı verilirse gayet de iyi oynar çocuk iyiAlt yapıdan -> uzun yıllar AS kadro
Bana böyle birşeyi Arda hariç gösterin son 10 yıl da....
Niye?Kusasım geldi.