Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer ali sahiner yedek olarak iyi sanki. Zaten GSli

Ya o değilde Erling Haaland çok mütevazı ya, Gulbrandsen'in şampiyonluk postunun altına tebrik yorumu atmış, zaten her hafta Sorloth postlarının altında çıkıyordu, gol krallığına atıfta bulunmak için tac emojisi atıyordu. Seviyorum ya Haaland'ı... Hadi sorloth milli takımdan arkadaşı da gulbrandsen en son 2014 te ve toplamda 3 kez milli formayı giymiş, haaland o zamanlar ilkokuldaydı. İlginç geliyor bana.

Başakşehir olur da UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olursa Türkiye'den 3 takım mi şampiyonlar ligine gidecek? Ben 5 tane İngiliz takımının şampiyonlar Ligi'nde oynadığı sezonu hatırlıyorum yakın zamanda. Var mı böyle bir olasılık?

Yabancı sınırı zorlayacak. Adam bulmak dert zaten bi de yerlisini arayacaz..
Altyapıya da yönelsek fena olmaz aslında biraz. En azından Yunus, Emin, Ali Yavuz ve Atalay'ı takım kadrosuna gözümüz kapalı yazacağımız bir duruma getirelim. Zaten bu futbolcuların yetenek olarak boş olmadıkları belli ama fiziksel olarak kendilerini bulmamız gerek. Çünkü hem yedeğe hem 11'e transfer yapmak zorunda kalırsak şu dönemde işler hiç iyi gitmez.

Samatta,Nakamba,Trezeguet paketi ile başlayalım.Feghouli,Belhanda,Lemina,Falcao,Donk,Mariano,Saracchi,Babel gibi sakat veya vurdumduymaz olan işe yaramazları kesinlikle göndermeliyiz.

Muslera-Omar-Boss-Marcao-Caner-Nakamba-Seri-Emre Akbaba-Trezeguet-Emre Kılınç-Samatta

8 yabancı kuralına göre kadroyu yaptık.

Muslera-Omar-Boss-Marcao-Caner-Nakamba-Seri-Emre Akbaba-Trezeguet-Emre Kılınç-Samatta

8 yabancı kuralına göre kadroyu yaptık.
Akbaba seri orta sahasiyla sampiyon olunmaz. Seri dogru durust skor yapmiyor akbabada bizim seviyenizde degil o mevkide.

Marcao yerine kaan alinip iyi bir ofansif orta saha şart yoksa seneye de bu seneden fark olur

Zaten paramız yok bedava iyi oyuncu bulunca çökeceksin abi.En son hamza zamanı böyle iyi oyuncular beleşti , bize hiçbir şey düşmemişti.Mesela Bonaventura bence burayı düşünmez ama 3 civarı verirsek belki bakabilir duruma.Olmazsa mendye yönelelim.Ayrıca genç falan diyoruz Angel gomes ve ramazaniyi alalım işte

Ben Muslera'nın elbet döneceği ve Luyindama , Marcao ikilisinin bu ligin üstünde bir tandem olduğu görüşü ile yatırımın büyük kısmının hücum hattına yapılması gerektiğine inanıyorum , ciddi anlamda fark yaratan ofansif katkıları skor ve asist katkıları yüksek iki kenar , ofansif orta saha ve forvet lazım bu takıma.
Kılınç'tan biraz umutluyum umarım bu aşı tutar ve çok iyi bir oyuncu kazanırız.

Zaten paramız yok bedava iyi oyuncu bulunca çökeceksin abi.En son hamza zamanı böyle iyi oyuncular beleşti , bize hiçbir şey düşmemişti.Mesela Bonaventura bence burayı düşünmez ama 3 civarı verirsek belki bakabilir duruma.Olmazsa mendye yönelelim.Ayrıca genç falan diyoruz Angel gomes ve ramazaniyi alalım işte
Artik kimseye oyle yillik 3-4 milyon veremeyiz bu saatten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt