Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goksel gumusdag once Galatasarayli gibi davransin,tututtugu takimin bu kadar dogranmasina ön ayak olmasin, kirli isler cevirip Galatasaray'in onunu kesmesin,mustafa cengizin tek tirnagi etmez ...
Yav he he.

Adamın vizyonu yeter.

Şampiyonluğun Ş’sinden bahsetmedi. Sürekli Avrupa‘da başarı istediğinden bahsediyor.

bu sene sadece super lig oynarsak cok meziyeti olmasada kopek gibi kosan basan iki tane orta saha sart aytac olur baskasi olur kosup basip topu yanina vericek 2 tane adama raziyim

atiba halen oynuyor adam kac yasinda bence bu ligin sifresi atiba gustavo gibi iki adam hizli iki kanat saglam forvet geri kalan mevkilere orta karar adam bile yeter muslera oldugu icin kaleyi saymadim

Aytac mi...

giphy.gif

Bu arada şu ianis Hagi yi takip eden var mı neler yaptı geçen sene baya istenmişti burda. Hazır şu belhanda kapı eşiğine gelmişken yerine olur mu iş var mi

Levi Lumeka diye bi sol kanat varmış.Portekiz Ligi'nden Braga-Famalicao ve Fransa-Belçika Liglerindeki kulüplerin takibindeymiş.Alıp denemeliyiz bence..

Reis'in sevgilisini deneyen ergenler gibi dogru duzgun gorusmek yerine samar oglani suat'a hakan'i aratip telefonu dinlemesi daha fena bence

Ulkenin yonetimindeki acziyeti gozler onune seriyor
Suat o konusmayi bide reisin yaninda yapti demeye getirdi bide. Suat aradiktan sonra reisin yanina gittim baktim onun yanindan cikiyor vs.
Bunun disinda baya aglamakli konusuyordu evden cocuklarida yolladim diyince bi an intihar mi edecek dedim. Davutoglunu baya seviyormus belli yani ona uzulmus baya

Clye gidince mi fikrin değişti diyeceğim de ne zamandır yarışın içindesiniz zaten.
Değişik işler dönüyor

Yav he he.

Adamın vizyonu yeter.

Şampiyonluğun Ş’sinden bahsetmedi. Sürekli Avrupa‘da başarı istediğinden bahsediyor.
Goksel'in 10 yildan uzun sure baskanlik yaptigi bir takim ve tayyip'in kendi takimim diye tanittigi siyaset destekli bir kulup bu kadar ittirmeyle sampiyon olduysa buna basari bile diyemeyiz.

Zaten goksel'in de hayatinda kayda deger, akilda kalan bir basarisi yok donemin yancilarindan biri

Yav he he.

Adamın vizyonu yeter.

Sen ne diyon abi ya,goksal gumusdagi övmek nedir Allah askina.git sneijdere söv de rahatla..ilgilenmiyorum goksal gumusdag övgüleriyle

Göksel sinira uzun zamandir karsi diye hatirliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt