Muhsin Berberoglu
Parçalı Üye
- 16 Mayıs 2010
- 3.110
- 3.699
- 1.563
Göksel Gümüşdağ gibi bir başkanımız olmadı. Üstelik bu adam Galatasaraylı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aytaç geçen sene bonservissizdi
Klasik GS transferi olur, Kasımpaşa üzerinden ne dolaplar çeviriyorlarsa!!
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis'in sevgilisini deneyen ergenler gibi dogru duzgun gorusmek yerine samar oglani suat'a hakan'i aratip telefonu dinlemesi daha fena benceOkani araci olarak goturmus bide hakanin evine mahkemeye vermesin diye. Nasil bi cesaret yav
Yav he he.Goksel gumusdag once Galatasarayli gibi davransin,tututtugu takimin bu kadar dogranmasina ön ayak olmasin, kirli isler cevirip Galatasaray'in onunu kesmesin,mustafa cengizin tek tirnagi etmez ...
siyaset olmasa görürdüm ben o pilavciyiGöksel Gümüşdağ gibi bir başkanımız olmadı. Üstelik bu adam Galatasaraylı.
Suat o konusmayi bide reisin yaninda yapti demeye getirdi bide. Suat aradiktan sonra reisin yanina gittim baktim onun yanindan cikiyor vs.Reis'in sevgilisini deneyen ergenler gibi dogru duzgun gorusmek yerine samar oglani suat'a hakan'i aratip telefonu dinlemesi daha fena bence
Ulkenin yonetimindeki acziyeti gozler onune seriyor
Clye gidince mi fikrin değişti diyeceğim de ne zamandır yarışın içindesiniz zaten.
Değişik işler dönüyor
Goksel'in 10 yildan uzun sure baskanlik yaptigi bir takim ve tayyip'in kendi takimim diye tanittigi siyaset destekli bir kulup bu kadar ittirmeyle sampiyon olduysa buna basari bile diyemeyiz.Yav he he.
Adamın vizyonu yeter.
Şampiyonluğun Ş’sinden bahsetmedi. Sürekli Avrupa‘da başarı istediğinden bahsediyor.
Sen ne diyon abi ya,goksal gumusdagi övmek nedir Allah askina.git sneijdere söv de rahatla..ilgilenmiyorum goksal gumusdag övgüleriyleYav he he.
Adamın vizyonu yeter.
Şampiyonluğun Ş’sinden bahsetmedi. Sürekli Avrupa‘da başarı istediğinden bahsediyor.
Yedirmezler bize, Portekiz ilgi alanım ne cevherler buldum ama dikkate alan yok.Levi Lumeka diye bi sol kanat varmış.Portekiz Ligi'nden Braga-Famalicao ve Fransa-Belçika Liglerindeki kulüplerin takibindeymiş.Alıp denemeliyiz bence..