Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polonya'nın Miejsce Odrzanskie adlı köyünde neredeyse 10 senedir bir tane bile erkek bebek dünyaya gelmedi. Çocuk nüfusundaki bu dengesizliğin sadece bir tesadüf mü olduğu yoksa bilimsel bir nedene mi dayandığı bilinmiyor.

bu-koyde-10-yildir-tek-erkek-bebek-dunyaya-717214_944_1_b.webp

Yok mu bir kaç babayiğit Polonya ya gitmek isteyen.

Villa’nın düşüşü bügüne bağlı.West ham 1 puan bile alırsa kalmayı garantiler villanın işi kolay olur haftaya.Eğer west ham kayberderse de bence banko düşer villa çünkü haftaya west ham en kötü beraberlik alır ve bence watford da arsenali yener

-Kerem öyle uçan kaçan sokan oyuncu değil.
-Hızı gayet yeterli
-Güçlü ayakları yere sağlam basıyor
-Tekniği üst düzey değil
-Kendi takımında sol açık oynuyor maç içinde bazen yardımcı forvet olarak oynuyor.
-Bjk maçında oldukça açık alan buldu ve değerlendirdi.
- Dünkü maç kapalı savunmaya karşı oynadı ve gene başarılıydı.
-Yaşı da çok uygun

Sonuç olarak denenebilir bir oyuncu. Ne fazla övüp şımartmalıyız nede 3. lig topcusu diyip çöp konumuna sokmalıyız.

___________Seri____DCM
Trezeguet_______________Chidera
_____________SS
_______________MS

DCM, SS ve MS de geldi mi güzel takım olur.

A.s. Arif kardeş. Herkese günaydın. Gününüz hayırlı ve bereketli olsun. Böyle danaya para yetmez çünkü Dana Hollanda danasına benziyor, transfer duyumu Hollanda'dan diyorsun öyle mi?
Inceyi bir tek sen yakaladın Aslan Karayılan bey - Tebrikler !
Hollanda ligine severiz - bu kadarını soyelebilriz :-)

Polonya'nın Miejsce Odrzanskie adlı köyünde neredeyse 10 senedir bir tane bile erkek bebek dünyaya gelmedi. Çocuk nüfusundaki bu dengesizliğin sadece bir tesadüf mü olduğu yoksa bilimsel bir nedene mi dayandığı bilinmiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 86204

Yok mu bir kaç babayiğit Polonya ya gitmek isteyen.
O köyde kimler yaşıyor?

Inceyi bir tek sen yakaladın Aslan Karayılan bey - Tebrikler !
Hollanda ligine severiz - bu kadarını soyelebilriz :-)

Aman estağfirullah canım. Hollanda'da doğup büyüdüm, o yüzden hayvanlarını da iyi bilirim :D. Listede hangi oyuncular var bilmiyorum ama belli olduktan fikrimizi söyleriz elbet. Benelux ve Almanya ligleri özel ilgi alanım :ka:

Aman estağfirullah canım. Hollanda'da doğup büyüdüm, o yüzden hayvanlarını da iyi bilirim :D. Listede hangi oyuncular var bilmiyorum ama belli olduktan fikrimizi söyleriz elbet. Benelux ve Almanya ligleri özel ilgi alanım :ka:
Kurbanlık Hollanda dan mi alınır ?

Her yeriniz yem yeşil, boş alan bol... hayvanlar da mutlu gibi

Alanyaspor'un senelik 1 milyon Euro teklif ettiği başarılı teknik adam, sarı-lacivertlilerde 750-800 bin Euro arasında senelik ücret karşılığı çalışabileceğini Fenerbahçe yönetimine iletti.

100de 100 yalandir.
Fenerbahce kesin bunada 1.750 / 1.800 Mio € teklif etmisdir.
MHYi almak icin Para basan bir Kulüb Antrenörde indirim yapcak ha ?

Bunlar Medyayi iyi kullaniyor vallah herkesde inaniyor yok efendim 2.5 Mio €‘den fazla alan futbolcu yokmus
Luiz Gustavo en az 3.5 Mio € aliyordur!

Alanyaspor'un senelik 1 milyon Euro teklif ettiği başarılı teknik adam, sarı-lacivertlilerde 750-800 bin Euro arasında senelik ücret karşılığı çalışabileceğini Fenerbahçe yönetimine iletti.

100de 100 yalandir.
Fenerbahce kesin bunada 1.750 / 1.800 Mio € teklif etmisdir.
MHYi almak icin Para basan bir Kulüb Antrenörde indirim yapcak ha ?

Bunlar Medyayi iyi kullaniyor vallah herkesde inaniyor yok efendim 2.5 Mio €‘den fazla alan futbolcu yokmus
Luiz Gustavo en az 3.5 Mio € aliyordur!

Yahu, dombili Sercana gore mert hakana 0 imza parasi odenecekmis. Bunlarin hayati yalan.

Sonra mali kongrede, agliyorlar.

satilik kalemler iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt