Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EdhcLO8WsAcmzit

@duyumcuabiniz

Galatasaray Kenan Karaman ile transfer görüşmesi gerçekleştirdi. Menajeri para konusunda anlaşılırsa oyuncunun bonservisini 2 miodan daha aşağı ala bileceğini yöneticilerimize iletti

Çöp, buna birde 1-1,5m maaş bağlarız 4 sezonluk.. merhaba toplam 10 milyon maliyet

Yine fatih terim karizmasi ve tatliligina maruz kaldim.tiramisu yemis gibiyim🤗🤗 oyle tontişlestim,yumusadim🤗🤗🤗

Ben Kaan ve Kenani yabanci sinirina karsi bir yatirim olarak görüyorum. Toplam zaten 3-4 milyon bonservis öderiz.

Ikisi gelirse, Emre Kilinc, Emre Akbaba, Ömer Bayram, Kenan ve Kaanla kagit üstünde en iyi türkler bizde oluyor diye, zaten 8+x den asya düsürmezler yabanci sinirini.

Ben Kaan ve Kenani yabanci sinirina karsi bir yatirim olarak görüyorum. Toplam zaten 3-4 milyon bonservis öderiz.

Ikisi gelirse, Emre Kilinc, Emre Akbaba, Ömer Bayram, Kenan ve Kaanla kagit üstünde en iyi türkler bizde oluyor diye, zaten 8+x den asya düsürmezler yabanci sinirini.
Aarda'yla Caner de var...

Omar Elabdellaoui, Kenan Karaman.

Bunlar genç, diri ve çalışmaktan sakınmayan oyuncular. Koşan, basan ve hırslı oyuncular. Maliyetleri de uygun olur.

Umarım Kenan olur. Ihtiyacımız var çalışkan oyunculara. Bıktık 3 aylık topçulardan.

Bunların yanına 1-2 hücuma yakın, kilidi açabilen oyuncular alınırsa iyi bir takım izleriz. Sağlam takım izleriz, mücadele eden, baskı yapan, pres yapan, coşkulu bir takım izleyebiliriz.

not: bu isimlerin üstüne Bernard Mensah’ta eklendi. Hocanın planı belli oldu.

Anlasildi
Nando
Omar Luyi Marcao Caner
Xx Mensah
Emre K. Emre A. Trezeguet
Falcao

Hoca sağlam bir takım yapacak belli ki. Genç oyunculardan oluşacak bir kadro geliyor.

- Bernard Mensah, Elabdellaoui, Kenan Karaman.

Yaş ortalaması 25. Ideal yaş ortalaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt