Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah da Trezeguet de bu takımda oynar bok atmaya gerek yok top ayaklarına geldiğinde takımımızda bu ikili kadar doğrudan rakip kaleye gidebilecek takımını pozisyona sokacak 1 tane bile oyuncumuz yok bu konuda bok atmayalım

Ama asıl mesele Mensah da Trezeguet de işin defansif yönünde muazzam çalışkan öyle sert basan ısıran tipler değil, nasıl bir takım düzeninde sahada olacaklar yanlarında arkalarında kimler oynayacak asıl soru bu olması lazım bence

Yoksa bireysel yetenekleri ile topla ilişkileri ile şu anda mevcut takımımızdaki eksik olan hücum gücünü getirebilecek ikili Mensah & Trezeguet ikilisi

Aston Villa düşer ise Trezeguet'in kiralık olarak
B.Mensah'ın ise Ahmet Çalık + Sekidika veya Ozornwafor ile takas edilmesi konusunda bir sakınca görmüyorum

Mensah da Trezeguet de bu takımda oynar bok atmaya gerek yok top ayaklarına geldiğinde takımımızda bu ikili kadar doğrudan rakip kaleye gidebilecek takımını pozisyona sokacak 1 tane bile oyuncumuz yok bu konuda bok atmayalım

Ama asıl mesele Mensah da Trezeguet de işin defansif yönünde muazzam çalışkan öyle sert basan ısıran tipler değil, nasıl bir takım düzeninde sahada olacaklar yanlarında arkalarında kimler oynayacak asıl soru bu olması lazım bence

Yoksa bireysel yetenekleri ile topla ilişkileri ile şu anda mevcut takımımızdaki eksik olan hücum gücünü getirebilecek ikili Mensah & Trezeguet ikilisi

Aston Villa düşer ise Trezeguet'in kiralık olarak
B.Mensah'ın ise Ahmet Çalık + Sekidika veya Ozornwafor ile takas edilmesi konusunda bir sakınca görmüyorum

Kral oğlu kral haklisin her zaman ki gibi ama ilk 11 8 yabancı cikabiliyoruz ben Musleraninda en azindan ekim kasım gibi sahaya ineceğini düşünüyorum kimi kesecegiz ligde ?

Ahmet ikinci lige gitmez. Bizimkiler umarim en fazla Jesse ve 1 genc oyuncu kiralik ve düsük bonservis önerirler.

Bizim ligin oyuncularina para harcayacaksak, gidip Emre B kafasini okumadan Dorukhani alsinlar. Zaten su an piyasasi cok yüksek degildir.

biz sagir sultanin bile duydugu topcularla ilgileniyoruz, mensah-kaan ayhan-kenan karaman falan

adamlar altay'da bilmem kac dakika oynamamis yerli stoperi alirken biz ahmetleri semihleri konusuyoruz.

Yahu bu adam öyle kimsenin bilmediği bir oyuncu da değil. Söylenecek bir şey yok. Dediğim gibi kulüpleri gerizekalılar yönetiyor ülkemizde.

Cenki fatih hoca cok istiyo diye haberler vardi lig yeniden baslamadan once.yeni ozan kabak olur falan demis hatta hoca,cenk Galatasaraylı diyolardi bi de.yolu acik olsun,gelmemesi doğru olmus.avrupada oynasin.biz once isik kaan ve emini kazanalim.baska yerli stopere gerek yok

Ravil tagire hayir demem,o da cok iyiyse.bunun disinda isik kaan ve eminin önünu kesecek bitane bile yerli stoper istemiyorum takima

Cenki fatih hoca cok istiyo diye haberler vardi lig yeniden baslamadan once.yeni ozan kabak olur falan demis hatta hoca,cenk Galatasaraylı diyolardi bi de.yolu acik olsun gelmemesi doğru olmus.biz once isik kaan ve emini kazanalim.baska yerli stopere gerek yok

Ya olay zaten bu çocuğun gitmiş olması değil. Zaten büyük takımlardan birine gitseydi kariyeri biterdi çocuğun. Olay bizim burnumuzun dibindeki adamları göremiyor oluşumuz.

biz sagir sultanin bile duydugu topcularla ilgileniyoruz, mensah-kaan ayhan-kenan karaman falan

adamlar altay'da bilmem kac dakika oynamamis yerli stoperi alirken biz ahmetleri semihleri konusuyoruz.

Bu adamı alıp 11 oynatsak da olacağı ben sana söyleyeyim.
İlk maçta en ufak hatada çocuğa yapılmadık eleştiri bırakılmaz , çöp muamelesi yapılır.
Kendisi için en iyisi olmuş.

Ya olay zaten bu çocuğun gitmiş olması değil. Zaten büyük takımlardan birine gitseydi kariyeri biterdi çocuğun. Olay bizim burnumuzun dibindeki adamları göremiyor oluşumuz.
Görmüşüz ve alamamışız iste.cenkle anlastığımıza dair haberler de vardi

Mensah 2-3 milyona bitecekse gelsin. Dripling yeteneği çok iyi. 8 numaraya cuk oturur. Yanına da 6 numara alındı mı emre akbaba da oynasa defansif açıdan çok sorun olmaz.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akbaba 11 oyuncusu olamaz, oraya kalite sart.

Işık kaan icin gec kaldik,1 senesi gitti çocuğun :(

Transferde hata yapabilirsin ama su geride biraktigimiz son yaz dönemi gibi oynamayacak, katki yapmayacak adamlari bir daha alamazsin.

Kolayca satabilecegin adamlari makul maliyetlere alacaksin. 30 üstü oyuncular bonservis getirmez, bedava gider ve garanti ücreti yüksek olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt