Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu sanki bize yedirmezler gibi geliyor bana ama....biz yüksek yıllık ile tavlayabiliriz. FREE Agent olması avantajlı. Bir çok kulüp "Alo Lusamba" diyeceklerdir Tel.'de.

Mevcut GS DCM Transfer Adayları:

- Mensah
- Mendy
- Nakamba
- Bakayoko

Alo Lusamba ben Emre. GS istiyormu seni?

___________Lusamba____Mensah
Trezeguet ______________________ Emre K.
________________ACM/SS*
________________Falcao

*Latin Amerikalı
5ea9b59a67b0a91ff8742af9.webp

Mensah düşünülüyorsa Seri den kesin vazgeçildi demektir. İki yumuşak ortasaha ile olmayacağının farkındalardır heralde. Seneye için en önemli transfer 6 numaraya kim gelecek. Takmın geleceği bu belirler.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lusamba'nın son yılları pek iyi geçmemiş.

nice'de böyle enteresan oyuncular çıkış yapıp sonra kayboldu. remi walter vardı. şu anda yeni malatya'da yedek kalıyor.

bu durumu iyi araştırmak kaydıyla bedava adamı kaçırmayalım tabi.

Bu Mensah gercekten 8 no oynayabilirmi? Izledigim maclarda bana baya ofansif oynayan bir orta saha oyuncusuna benziyordu.

olm yok mu söyle ayagi iki kere kirilmis, dizi dönmüs veteran yildiz topcu
gidip ona gömelim milyonlari

Başkanları açıklama yapmış seneye bonservissiz Dorukhan'ı ister misiniz..
Caner,Gökhan,Dorukhan kalsın isterim ama önerdiğimiz parayı kabul etmezlerse, yolları açık olsun.

Bu Mensah gercekten 8 no oynayabilirmi? Izledigim maclarda bana baya ofansif oynayan bir orta saha oyuncusuna benziyordu.
Mensah 10 numara oynar bi 10 numaraya göre koşar pres yapar ama bi 10 numaraya göre isttaistik vermez.Bizim kalitemizde bi takımda asla 8 oynamaz yanına full dmc koyarsan belki ama o da ekstra maliyet

Sinan Gumus > Emre Kilinc, Kenan Karaman, Jimmy Durmaz, Ali Yavuz, Yunus Akgun, Ogulcan Caglayan

Diyebilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt