Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen benden daha iyi biliyorsun kimler olduğunu ;)

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Bos yapma doldur dedigini

sanırım para dışarı çıkmayacak bu transfer döneminde. ülke içinde çevirecek kulüpler

Dünkü toplanti tek Arda icin yapilmistir. Baska transfer falan konusmamislardir. Ardayla zaten gelecege yatirim yapmis oluruz. Fazla transfere gerek kalmaz

Uruguay'da yeniden futbol oynayacak mısın?

Muslera: "10 yıldır Galatasaray'dayım, burada bir arkadaş ağım olduğu için bir oyuncudan daha fazlasını hissediyorum. Burada emekli olmamı ve kulüpte çalışmaya devam etmemi istiyorlar"

(NovaUruguay)
Mutlaka Kaleci Antrenörü yahut Latin Amerika Scout olarak işe başlasın bizde.

#Efsane

Yarim sezon forvetsizlige mahkum ettiginiz adam, 8 puan geriden gelip ipi gogusledi. Arda marda kimi istiyorsa alın tribe girmenin manasi yok.
Aslında bakarsan kağıt üstünde Santrafor hattı fena değildi. Diagne de dahil olsa "iyi" derdim. Sakatlık onunca yapacak birşey yok. Barcelona da bile Messi sakatlanınca ne kadar etkiliyor takımı

Falcao
Andone
Adem
Ali Yavuz

Adamlar mensah ve emre demire total 1.5 veriyorken, sen sadece mensah icin 4m veriyorsan ki baska talip de yok ve adamlar kume dustu. Kusura bakma ama sen gerizekalisin

arda turan

• 18174
    gelmesini hiç istemiyorum ama artık geliyorsa gelsin, gelmiyorsa da gelmesin. geliyorsa da bir zahmet fit gelsin. gelip takımda mücadele etmeyecekse, öyle göbek büyütecekse, takım içinde sorun çıkartacaksa hiç uğraşmasın, bizi de uğraştırmasın.
    bu muhabbet uzadıkça ortam daha da gerilecek, gerildikçe biz zararlı çıkacağız.
    ben bu konuda yönetimi desteklesem de, hocanın da bu kadar bir tolerans hakkı olduğunu düşünüyorum. ve ayrıca en büyük ayıbı da hocaya yapmıştı.
    onun vicdanı kaldırıyorsa benim diyecek bir şeyim yok.
    arda gelirse tribünde bağırmam, alkışlamam ama öyle maça gitmemezlik de yapmam.

(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
    23 Temmuz 2020 08:52 · gurrpegi

Gelenler hakkında konuşuyoruz da GIDENLER daha önemli.

Bir sene bırak, bir maç daha bakamam bunlara... Hepsi defolsun
FBB (FEG, Bela, Babel) paketi mutlaka gitmeli.

- Feghouli (yaşlandı, formu düştü, Gülez güle)

- Belhanda ("modern 10no" git artık!! gitmezse, taraftar ateşi yakar onu iyi bil @FT)

- Babel (gereksiz yük..gerekirse Feş)

- Ahmet Çalık (2-3 Mil veren türk takıma satılsın bu "Yetenek")

- Mariano ve Selçuk zaten gittiler

- Sekidika kiralık verilsin Belçika/HOL ligine

Ligden yabancı oyuncu alınmasına karşıyım. Mensah'da bana göre kesinlikle alınmasın. Ancak Beşiktaş 1.5 önerdi diye adamın değeri bu rakam değildir. Bu rakamı önermişler, alamamışlar demek ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt