Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutucuyu vermezler. Adamlarin zaten adam gibi forvetleri yok. Para lazim diye anca 15 milyona falan satmayi düsünürler. Kiralik falan yollamazlar onu.
Bu sene elimizde bir koz var bana göre seneye ffp olayı bitiyor.Kiralık+zorunlu opsiyon kullanabiliriz bazı oyunculara.Bu oyuncu için değil genel olarak söylüyorum.

Ben scout şefimiyim?
Senelik 20 milyon lira alan eski Milli takım sorumlusumuyum?
U 14'ten- U21'e kadar Millî takımlar oyuncu verilerine sahip iken gidip 4 milyon euro'yu akbaba'ya ,15 milyon euro'yu diagne'ye bağlayan sorumlu kişimiyim ?

Araştırmak benim görevim değil görevi olanlar bulsun.
Millet nasıl Merih,Çağlar'i buluyorsa sende gidip bulacaksın.
Bulamıyorsan eğer istifa edip yerini bulacak kişilere bırakacaksın.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Diagneye o parayı verdiren Terim değil, neden hep aynı örnek üzerinden gidiliyor. ?

İleri hat o kadar şişiyor ki gereksiz isimlerle Kerem belki bana burda forma şansı zor diyip dümeni kırmış olabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transfer sonrası Sol Açıkta oynayabilenler:

- Emre K
- Arda (FT daha çok merkez de oynatır)
- Kenan Karaman
- Kerem

Kenan gelmezse, gelebilir, lakin Karaman da olursa biraz zor şans bulur.

Aslında İngiliz takımları.gibi, oyuncu al.ve direk kirala Portekiz/BEL/HOL liglerine

Emre K. gelirse Yabancı alınmaz.
Gerçi bana kalsa, Banko bir Sol Açık Kanat alırım, Emre K da onun direk yedeği olur (Premium Joker)

Falcao
Samatta
Barnetta
Kutucu
(Ali Yavuz)

Normalde (Avrupa katılımı olsa) Galatasaray gibi büyük takımın Forvet rotasyonu bu olmalı.

Son yıllarda nedense 2 Santrafor ile koca sezonu götürmeye çalışıyoruz.

Mensah hakkinda Transfermarkt'da yazan veri:

"Atletico Madrid'in sonraki satıştan yüzde 40 pay alma hakkı vardır."

Kayseri Mensah icin Atletico'ya toplam 4m odedi. Sonraki satistan da 40% daha alacaklar. Atletico iyi kaziklamis.
neyine güvenip 3.6m eu vermişler birde ödememişler birde satıştan %40 bu doğruysa Kayseri götü kurtarmak için 4-5 m eu'dan aza satmaz bu dönemde bu paralara çıkmaya gerek yok bence bu oyuncu için kümede düşüyorlar patlar valla gider Kayseri ellerinde para edecek 2 oyuncu var

.@AliNaciKucuk, Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendirdi...

Başkan Mustafa Cengiz onay verirse, Arda Turan sarı-kırmızılılara geri dönecek
Gündem Kenan Karaman veya Bakasetas değil Sinan Gümüş
Teknik Direktör Fatih Terim, Volkan Babacan'ı takımda görmek istiyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasıl bir cümle bu varımızı yoğumuzu sinana harcıyormuşuz gibi

Bu sene elimizde bir koz var bana göre seneye ffp olayı bitiyor.Kiralık+zorunlu opsiyon kullanabiliriz bazı oyunculara.Bu oyuncu için değil genel olarak söylüyorum.
Hocam seneye dediğin seneye yaz döneminde bitmiyor yalnız o FFP. Bildiğime göre 2021-22 sezonu sonunda bitiyor. Yani 2022-23 sezonu için rahatız diyebiliriz ancak.

Ali Yavuzu izleyelim abi ne gerek var bu kadar genç / yerliye

Diagneye o parayı verdiren Terim değil, neden hep aynı örnek üzerinden gidiliyor. ?
Hocadan habersiz oyuncu alındı diyorsun yani?

Bu nasıl bir hocadır ki kendi istemediği adamların alınmasına ses çıkarmıyor ve kabulleniyor.
Böyle hocalık mı olur?

İnsan sözünün geçmediği yerde kalırsa bu ne anlama gelir?
Hadi diyelim bunu hoca aldırmadı.

Peki ya;
- Jimmy ve Şener'e yıllık 1 milyon Euro maaş verdirip gençlerin önünü kapatan da mı yönetim?
-Yada akbaba'ya 4 m€ bonsevis + 1.75 m€ maaş verdiren de mi yönetim?
-Mitroğlu,andone'ye senelik 2 m€ maaş(kiralama ile toplam 7 m€) verdiren de mi yönetim?
-Babel denen bitik ve 33 yaşındaki herifi daha -Ocak ayında ayartip 3 senelik 10 m€ veren de mi yönetim?
-Falcao haberleri 2 ay gündemi meşgul edince ; kim takımda falcao'yu görmek istemez diyende mi yönetim?
-Belhanda'ya talip varken sattirmayan da mı yönetim?
- Nzonzi'yi aldırıp, futbol bilgisinin kendi üstünde olduğunu görünce ve sözünü geciremeyince 3 ay sonra postalayan da mı yönetim?

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Cümleten hayırlı sabahlar renktaşlar. Lunchtime yaklaşıyor, bir transfer nöbetine bakayım dedim içim karardı. Arif kardeşimin bahsettiği Arjantinli forvet dışında bir umut veren haber veya videoda yok.

Benim anlamadığım ya yönetim ve hoca asıl hedefleri gizliyor ve Rodop/Naci gibi isimleri biri isim üflüyor millet oyalansın diye yada gerçekten bu isimler üzerine duruluyor ki müthiş bir kalite farkı oluşur seneye. Bu seneyi bile ararız. Sinan Gümüş, Mensah, Kenan Karaman bunlar ilk 11 kalitesini yükseltmez. Dünyada başka oyuncu yokmuş gibi eğer bunlar gelirse umarım maçlar seyircisiz olur seneye yoksa olacaklar az çok belli. Futbol basit bir oyun, bunu görmek için hoca olmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt