Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyle ya da boyle en iyi oynadigimiz maclar Falcao'nun oldugu maclardi. Hatta Andone'nin oynadigi Sivas ilk mac, Malatya ilk maclar da guzeldi. Ozellikle Falcao'nun oynadigi Fener ve Sivas maclari muazzamdi, hatta Bjk maci da seyircisiz olmasina ragmen iyiydi. Demek ki forvet en onemli sorunumuz. Mesela fener macinda
Omer yerine Irfan
Belhanda yerine cok iyi ve genc 10 numara
Falcao yerine de saglam, guclu forvet olsa cok da dovulecek kadromuz yok. Maalesef forvetsizlik tum mevkileri etkiliyor.
Tabi Irfan, 10 numara ve forvet icin kaynak lazim. Belki Fegh 10 numara oynar ama onceligimiz Omer'in yeri, Belhanda'nin yeri ve forvet.

------------- Muslera ------------
Omar ---- Luyi ---- Kaan ---- Sarac
------------- Seri -------- Irfan ---------
Fegh ------- Evander -------- Emre
---------------- Forvet ---------------
Gonul isterki forvet yazilan yere Sorloth gelsin.
Onye gelirse belki Caner oynar veya Fegh ortaya, Emre sag kanada. Marcao + 10'a satildigi an su kadro imkansiz degil.

Resmi siteyi esas alın,her habere atlayip kafadan mevzu kurmak hastalikli bisey.bende onceden cok yapiyodum.

Lan oyuncuyla alakası olmayan kulüplerin hazırlık maçları öncesi aldığımız oyuncuları açıklama yaptıktan sonra kap açıklaması yapan şu Galatasaray amblemli siteden mi bahsediyorsun?

Sezonun tek olumlu olayı Kadıköy lanetinin bitmesiydi harbi... :asd:

EdXdrJoXoAEw5em

Bir de şöyle bir durum var önce oyuncu satmamız gerekiyor
İmkan bile vermiyorum Eylül ayı geldiğinde Araplar dahil cagne babel hepsi elimizde duracak 40 öküzü besliyor olacaz
Şampiyon olduğumuz halde oyuncu satamiyoruz biz bu halde imkan bile yok
Satış işi kolay değil cidden iyi yoneticin yoksa satamwzsin ki hocada farkında kaç yıldır satamiyoruz diyor

Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."

5e81794455427e0b6c825053.jpg

Sonuç Ahmet ve Mehmet alınır Hakan alınamaz.

resmen fazia - ekşi up

Bu arada mensahtan bı bok olmaz okadar soyliyeyim badu bu heriften 2 gömlek daha iyi oyuncu
Mensah 8 desen değil 10 desen yeterli değil
Ne boka Alacan ozaman kaleyemi koycaz

Bize 8 numara lazım kardeşim box to box
Selcuktan sonra böyle oyuncumuz olmadığı için 2.kume takımı bile ezebiliyor bizi

Kerem ile anlaştığımız haberleri çıkar: ‘3. lig topçusunun bizde işi ne? Altyapı ne işe yarıyor?
Kerem 3.lig playoff maçında hattrick yapar : ‘Oo Kerem kaçırmayın bizim yönetim bunu da alamaz’
Çok garip insanlar var gerçekten. Bu zihniyetle ne gelişebiliriz ne de o bayıldığınız futbolu izleyebiliriz.

Açıklama bu aldığın kadar sat bu sezon sonu bitiyor benim anladığım.
Al-sat bitiyor mu bilmiyorum. Bitiyor olabilir ama kulübün kar-zarar tablosunda artık zarar yapmasına izin yok. Yani istemesek de al-sat dengesini bozamayız. Hatta artıya geçmek zorundayız yoksa bu gelirlerle kara geçmemiz imkansız. Transferde en az artı 5-10 milyonda tutmaktan başka çare yok. Yoksa UEFA çok pis kitleyecek. 5-10 milyon euro artıya geçtik diyelim. 10-15 milyon euro da transfere harcasak aşağı yukarı 20-25 milyon euroluk oyuncu satışını her halükarda yapmamız gerekiyor. Yoksa kara falan geçemez bu kulüp ve Avrupa'ya uzun bir süre daha bye bye demek zorunda kalırız.

Yahu bu Nike sadece ayakkabı üretsin bundan sonra, tasarımları berbat renk seçimleri berbat bu ney böyle ? şöyle klasik bir parçalı üretip düzgün renkler seçmek çok mu zor ? Deplasman formasına alternatif formaya istediğiniz kadar fantezi yapın ama klasik parçalıya dokunmayın

Mert Hakan kötü oldu bu arada, beleş olması ve formda olması ile cazipti oldukça ve her karşı karşıya geldiğimizde bu adamlara oyuncu bırakma işini bir yerde bırakmalıydık tamam her transferde onlar da istiyor diye abanmamak lazım ama bu o transfer değildi, üstüne gitmeliydik.

Bugün cem dizdar şizofrenini izledim adam öyle bir örnek verdi ki saygı duydum herife.
Konu sergenin alanyadan istediği cisse, wellington, birde solda oynayan kıvırcık elemanla ilgiliydi. Neyse adam almışken bakasetas ile 2-3 kişi daha alsın rahatlasın dedi(çok güldüm allah affetsin)
Bahsettiği şey şu bizim kulüpler bakıyor bir adam kulübünden muhteşem oynuyor aa diyor hemen alıp oynatalım. Sana uyuyor mu? Hiç düşündün mü diyor (bir yerden tanıdık gelir umarım) Gidiyorsun yetişmiş ağaç alıyorsun nasıl olsa meyve veriyor ya getirip bahçene dikiyorsun hemen versin dedi. Onun toprağı suyu minerali kimsenin umurunda değil başka yerde veriyorsa orada da verir kafası var dedi.

Muhteşem bir benzetme yahu. Bir duralım ayaklarımız yerine bassın çekirdek kadro kuralım oynayalım herkes birbirini tanısın mis gibi temel var takımda üzerine çıkalım yavaş yavaş. İlk uefa kupasında bunları işleyelim tecrübe kazansınlar sonra yanlarına fırsat transferleri yapalım.

50 tane oyuncumuz var bana kalsa 40 tanesini gönderirim yalan yok ama gel gelelim çok mantıksız işler yapıyoruz. Takımda 10 tane yedek türk alternatifi var 15 olsun diye bakıyoruz. Şizofrenlik bu gerçekten bak.

Sinan ooo gelsin
Kenan ooo gelsin
Semih ooo yedektaadam yok floryanın evladı gelsin
Arda gelmeyecek mi kardeşim tabi ki gelecek.

Şiştikçe şiştik tamam oyuncu ihtiyacımız oluyor diye düşünüyoruz haklıyız da en düşük alacakları ücret 10 milyon lira. 5 tane vasıfsız düşün
işinizi kolaylaştırayım
Ahmet
jimmy
Şener
Kalan ikisini siz bulun.
Bundan 6 sene önce bizim şehirde şehrin en lüks inşaatı yapıldı muhteşem daireler tanesinin başlangıç fiyatı 600 bin bitiş fiyatı 3 milyondu(villa).
Satış hakları bir yakınımdaydı sordum bu inşaat ne kadara mal olmuştur diye tüm raporlar var 60 milyon lira dedi bakın bir şehrin en lüks yatırımının bedeli 60 milyon liraydı 6 senede ülkecek 10 kat zenginleşmediysek bu rakamlar nedir yahu.
Kadro kurmak her hazır olan oyuncu kulübün malı olması gerekir demek değil bunu önce bir kabullenelim. Alttan gelenler ne oynayacak, geçen sene bir alt ligin içinden geçen çocuğu aldık kaç kere şans verdik kaç kere güvendik. 90+3 te oyuna sokmak için soktuk.

Vallahi hoca da taraftar da aklını başına alması gerekiyor artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt