Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrak yerine Sen görevde olsan, bu sene çoktan CL biletini alırdık.

Malesef transfer Ekibimiz iyi değil.
O mevkiye aslında ilk önce yabancı profesyoneller alınmalı.

"Transfer Şubesi" tarzında...

Seni yıllardır takip ediyoruz burada Arif Ulu transfer baronu olmak kolay değil ama transfer işlerini aylarca zaman harcamakta Galatasaray gibi ülkenin en büyük ve en başarılı kulübü için amatörce geliyor bana. Hollanda'da bile takımlar bir kaç haftada takımını kurarken bizim aylarca zaman harcamamız belki dediğin gibi bu konuda profesyonellik olmamasından dolayı.

Hadi diyelim para yok ve UEFA ve tff kuralları var. Örnek vereyim Arif başkan. Lemina, Nzonzi ve Seri kiralık geldi ve gitti diyelim demek ki orta sahaya oyuncu lazım. Tapia (Peru milli takım oyuncusu ve Yangel Herrera (Venezuela milli takım oyuncusu) bedavaya alırım. Tapia 6 numara gelen geçeni biçer ve sağlam durur, Yangel 8 numara olarak bir Banega tarzı hem defansif görevini yapar hemde oyun kurar ofansif oyunda. İkisinin yıllık ücreti bir Seri veya Leminadan ucuz ve bonservisli oyuncun oluyor. Bunların arkasına Bartug Elmaz, Atalay Babacan, Salih Özcan ve Taylan durar bitti. Bunları düşünmek ve yapmak için bir hafta normalde yeter ama bizde sportif direktör yok. Olmayınca bir kaç kişiden herşeyi yapmaları için aylarca bekliyoruz.

Inan bazen kulüp için bir görev alayım diye düşünüyorum ama bizlere o şans verilmez kolay kolay. Pro lisans alsak dahi antrenör olarak tutmazlar ülkede.

Su sahte duyumcularin tweetlerine atip durmayin, insanlar bos bosuna inaniyor.

Atacaksaniz

duyumcuabiniz var, adam her transfer sezonu gayet iyi duyumlar veriyor

Forum haber paylaşım alanından çok , goy goy yapılan biryere dönmüş :ubulut:

Emre Belözoğlu’nun Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Novak ile prensip anlaşmasına vardığını öğrendim. Tabii ki imza atılmadan bitti diyemiyorum.

Vay Vay .

1595502041623.webp

Beyler ben Mensahi hic alici gozle izlemedim.Bu bizim Ndiaye gibi hizli mi yoksa ondan yavas mi Ndiyaye mesela Tudorlu sezonda cok iyi basiyordu Mensah onun kadar basabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt