Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus Akgun icin yavas yavas yurt disina dogru bir yol gozukuyor.
Çok geç kalındı. 2-3 sene evvel verilebilir idi , lakin bizimkiler onu Bench'e hapsettiler.

Ne oldu? 2-3 yıl ZAMAN kaybettin.

Tebrikler @Yönetim

Bizimkiler daha gelişecek genç oyuncuları Bench'e "hazır yedek" olarak alıyorlar.

Mantığa gely Hata'yı bul....

Her gelen yönetim başarılı olmak ve günü kurtarmak için hazır oyuncuları alıp başarılı olmaya çalışıyor. Yaptıkları transferlerden sorumlu değiller. Kulüp batmış zarar etmiş kimsenin umrunda değil. Yeterki başarılı olsun ve şampiyon olsun. Son şampiyonlukları kazanmak için düşünmeden hareket ederek kulübün kaç yılını ipotek altına bıraktılar allah bilir

Henry Onyekuru: "Monaco'ya gelince evime dönmüş gibi hissettim."

"Aspire Akademisi'nde arkadaşım Keita Balde ile birlikte oynayacağım. Fabregas, kulübe geldiğimden beri çok yardımcı oldu. Belki eski takımım Everton'la olmayacak ama Premier Lig'de oynamayı umuyorum."
Yeme Bizi Henry...eve dönmüş kadar mış Yav He He. Monaco ya adapte olamadı, takıma giremedi... İstanbul da daha mutlu..
Kafasında Premier League...

Atma böyle klişe yalanları lan

Yaw bu Kerem Merem bu kadar abartılacak transferler değil, 4. ligden gelip 1. ligi geçtim 2. ligde başarılı olan topçu var mı emin değilim. Gelirse gelir küçükte olsa tutma ihtimali denenir gelmezsede gelmez üzerine konuşulacak bişey değil bile.

Mustafa başkan Aralık 2018de petrol devi BP'nin üst düzey yöneticilerinden Tufan Erginbilgiç aracılığıyla Manchester City ile yüz yüze görüştük sonra ocak 2019dan itibaren bedava oyuncu kiralama ve bonservisi biten oyuncuları öncelikle Galatasaray'a önerilecek diye anlaşma sağlar. Ki Denayer örneği vardı o zamanlar fakat neden bu anlaşmadan fayda sağlanmaz.

20.07.2020 Granada kiralık sözleşmesi biten defansif orta saha oyuncusu Yangel Herrera için bu anlaşma neden kullanılmaz? Oyuncu Manchester City'e geri döndü fakat orada sözleşmesi bitiyor. Alsana bedava dos/dm ve 22 yaşında Venezuela milli takım oyuncusu.

Son güne kadar Onyekuru'yu beklemekten ziyade bu sene Leeds United takımda kiralık oynayan Jack David Harrison müthiş katkı verdi takıma ve Championship'te Leeds şampiyon oldu ve Premier league yükseldi. Harrison tekrar Manchester City'e döndü ve tam bize göre bir oyuncu, hızlı ve adam geçebilen aynı zamanda takım oyununu benimseyen bir kanat oyuncusu, Visca gibi. Tek farkı Harrison genç ve sol ayak.

Mensah için 4/6 milyon arası bonservis verme durumu varsa git Heerenveenden Rodney Kongolo var, 22 yaşında, 1.87 boyunda tam 8 numara, Rotterdam doğumlu fakat hem Hollanda hem Kongo vatandaşlığı var. Luyindama ile beraber takılır takımda. Çocuk bildiğin Atiba'nın gençlik hali ve Manchester City'den Heerenveene geldi iki senedir 8 numara olarak oynuyor. Hollanda ümit milli takımından a milli takımına yakında sıçrama yapar ondan sonra zaten geç kalmış oluruz.

Mesela Heerenveende Ejuke var, Onyekuru gibi ama biraz daha bencil olanı. Galatasaray istiyor diye haberler var ama Heerenveen en az 8 milyon euro ister. Onun yerine aynı bölge ve yaşta bedavaya Tomas Chancalay var. Abdurrahman başkan hal hatır sormayı seviyor, birde bu oğlanın menajeri ile irtibata geçip hal hatır sorsun.

Bunlar bugün yorumları ve paylaştığınız haberleri okuduktan sonra hemen aklıma gelenler. Bunlar gibi yüzlerce oyuncu var piyasada ondan dolayı aynı isimlerin yıllarca gündem olması veya gerçekten transfer listesinde olması enteresan geliyor. Bana transfer işini ciddiye almayıp ta kolaya kaçmak gibi geliyor eğer okuduğum haberler doğru ise.
Albayrak yerine Sen görevde olsan, bu sene çoktan CL biletini alırdık.

Malesef transfer Ekibimiz iyi değil.
O mevkiye aslında ilk önce yabancı profesyoneller alınmalı.

"Transfer Şubesi" tarzında...

Henry Onyekuru: "Monaco'ya gelince evime dönmüş gibi hissettim."

"Aspire Akademisi'nde arkadaşım Keita Balde ile birlikte oynayacağım. Fabregas, kulübe geldiğimden beri çok yardımcı oldu. Belki eski takımım Everton'la olmayacak ama Premier Lig'de oynamayı umuyorum."
yeni açıklama mı bu
ilginç

Kenan Karaman €2m haberini okudum, €2m bizim için büyük para... ona buna 2-3m vererek işin sonunda 5 tane çöpe 10-15m saymış oluyoruz. Sonra elimizde bi halta yaramayan Jimmyler, Şenerlerle dolu kadromuz oluyor. Halbuki o parayı 2ye bölüp 2 adet Luyindama potansiyelli adam alsak rahat ederiz

Yaw bu Kerem Merem bu kadar abartılacak transferler değil, 4. ligden gelip 1. ligi geçtim 2. ligde başarılı olan topçu var mı emin değilim. Gelirse gelir küçükte olsa tutma ihtimali denenir gelmezsede gelmez üzerine konuşulacak bişey değil bile.
Ali yavuz oynasa keremi falan konusur muyum ben ya,ali yavuz ve bartug oynasin,fatih hocaya olan sevgimi bile unuturum bazen

Caneri Ardayı konuşmaktansa bırak Keremi konuşalım be renktaş

Kenan Karaman €2m haberini okudum, €2m bizim için büyük para... ona buna 2-3m vererek işin sonunda 5 tane çöpe 10-15m saymış oluyoruz. Sonra elimizde bi halta yaramayan Jimmyler, Şenerlerle dolu kadromuz oluyor. Halbuki o parayı 2ye bölüp 2 adet Luyindama potansiyelli adam alsak rahat ederiz
Enteresan olan da..biz bu 2-3 Mil. Adamları alıyoruz...sonra da 1-2 bırakıp, Feş ile bedavaya göndermeye zorunlu kalıyoruz :D

Tabiki Yönetimin suçu. Çok amatörce yönetilen bir sürec ayni muriqi olayinda oldugu gibi. Öyle her yere çikip almisiz gibi konusmak, twitler atmak (kurus degil durus) vs, fan sayfalarini oyuncu hesaplarini takip etmek yerine çikip aydinlatsinlar kamuoyunu da hem onlar tepki görmesin hem biz rahatlayalim kardesim.
Aciklayinca da sorun oluyo,neyse bosver.fanatik ilen icli dışlı olma abi😂

Yalnız Erkan Zengin 1. Ligde De Bruyne'ye dönüşmüş.
24 Maç , 11 Gol , 14 Asist

@Aydın Aslan sen forumda olmayinca benim totem tutmuyo.ben yokken sarper abi ve sen forumda olmalısınız.trabzon surekli puan kaybetti,basaksehir puan kaybetti ama Galatasaray mac kazanamadi.totem benim totoma girdi abi.

Sağlık olsun

Takımın ikinci yarı yükselişe geçeceğine sıkça dile getirmiş idik.Çünkü veriler hep ona işaret ediyordu.Covid olmasa toteme felanda gerek yoktu şampiyon olacağımızı bütün rakiplerimiz biliyordu

Bizim oyuncular sürekli ligler tatil edilsin diye algı yaparken demek ki akılları tatildeymiş.Ligin en hazır olmayan takımı olmamız bir yana bir de hakem katliamlarına uğrayınca üstüne bir de sakatlıklar gelince böyle oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt