- 1 Ağustos 2014
- 63.851
- 75.054
- 4.338
Excellent______________Caner
______________Arda
Sol Kanat tandemi nasıl olur ?
Marcelo - CR7 havası veriyor gibi geliyor bana.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Excellent______________Caner
______________Arda
Sol Kanat tandemi nasıl olur ?
Marcelo - CR7 havası veriyor gibi geliyor bana.

Aciklayinca da sorun oluyo,neyse bosver.fanatik ilen icli dışlı olma abi![]()
Onlarıda pek önemsemiyorum umarım gelmezler, Altyapıda falan bir sürü oyuncumuz var potansiyel vaat eden illa yabancı sınırı geldi diye nerde vasat yerli var onları mı kovalayacağız. Arda-Volkan Babacan-Caner ve 4. lig oyuncusu Kerem kadar iyi olan altyapıda tonla oyuncumuz vardır onlar oynasın istiyorum ben. Elimizde alt yapıdan Berk Balaban,Emin Bayram,Kaan Arslan,Süleyman Luş,Atalay Babacan,Yunus Akgün,Ali Yavuz Kol bu isimler varken yana yakıla yerli aramak benim içime pek sinmiyor. Alınacaksa üst düzey yerli alınsın(Kaan Ayhan,Emre Kılınç vs) yada hiç almayalım.Caneri Ardayı konuşmaktansa bırak Keremi konuşalım be renktaş
bartuğ 11 oynar bu sene.Ali yavuz oynasa keremi falan konusur muyum ben ya,ali yavuz ve bartug oynasin,fatih hocaya olan sevgimi bile unuturum bazen
Bu altyapıdakilere niye fırsat vermiyor hoca ben de anlamıyorum. Hele ki Atalayı çok övüyor herkes Ali yavuz da keza aynı şekildeOnlarıda pek önemsemiyorum umarım gelmezler, Altyapıda falan bir sürü oyuncumuz var potansiyel vaat eden illa yabancı sınırı geldi diye nerde vasat yerli var onları mı kovalayacağız. Arda-Volkan Babacan-Caner ve 4. lig oyuncusu Kerem kadar iyi olan altyapıda tonla oyuncumuz vardır onlar oynasın istiyorum ben. Elimizde alt yapıdan Berk Balaban,Emin Bayram,Kaan Arslan,Süleyman Luş,Atalay Babacan,Yunus Akgün,Ali Yavuz Kol bu isimler varken yana yakıla yerli aramak benim içime pek sinmiyor. Alınacaksa üst düzey yerli alınsın(Kaan Ayhan,Emre Kılınç vs) yada hiç almayalım.
Enteresan olan da..biz bu 2-3 Mil. Adamları alıyoruz...sonra da 1-2 bırakıp, Feş ile bedavaya göndermeye zorunlu kalıyoruz![]()
Ahmet son gün kimseyi bulamadılar forvetsiz başlamayalım diye gittiler gömdüler parayı Jimmy yedeğe alındı. Bir tek Babel patladı. Falcaoyu Terim istemedi.Hocadan habersiz oyuncu alındı diyorsun yani?
Bu nasıl bir hocadır ki kendi istemediği adamların alınmasına ses çıkarmıyor ve kabulleniyor.
Böyle hocalık mı olur?
İnsan sözünün geçmediği yerde kalırsa bu ne anlama gelir?
Hadi diyelim bunu hoca aldırmadı.
Peki ya;
- Jimmy ve Şener'e yıllık 1 milyon Euro maaş verdirip gençlerin önünü kapatan da mı yönetim?
-Yada akbaba'ya 4 m€ bonsevis + 1.75 m€ maaş verdiren de mi yönetim?
-Mitroğlu,andone'ye senelik 2 m€ maaş(kiralama ile toplam 7 m€) verdiren de mi yönetim?
-Babel denen bitik ve 33 yaşındaki herifi daha -Ocak ayında ayartip 3 senelik 10 m€ veren de mi yönetim?
-Falcao haberleri 2 ay gündemi meşgul edince ; kim takımda falcao'yu görmek istemez diyende mi yönetim?
-Belhanda'ya talip varken sattirmayan da mı yönetim?
- Nzonzi'yi aldırıp, futbol bilgisinin kendi üstünde olduğunu görünce ve sözünü geciremeyince 3 ay sonra postalayan da mı yönetim?
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
1+1Yalnız Erkan Zengin 1. Ligde De Bruyne'ye dönüşmüş.
24 Maç , 11 Gol , 14 Asist
Hocam seneye dediğin seneye yaz döneminde bitmiyor yalnız o FFP. Bildiğime göre 2021-22 sezonu sonunda bitiyor. Yani 2022-23 sezonu için rahatız diyebiliriz ancak.
Iyi gidisatdan dolayi 20/21 sonunda bitme durumu varHocam seneye dediğin seneye yaz döneminde bitmiyor yalnız o FFP. Bildiğime göre 2021-22 sezonu sonunda bitiyor. Yani 2022-23 sezonu için rahatız diyebiliriz ancak.
Ya Ahmet adam öner bakalım senide görelim.
Yalnız Erkan Zengin 1. Ligde De Bruyne'ye dönüşmüş.
24 Maç , 11 Gol , 14 Asist
Bu saydıklarınin hepsini süper ligde hemen hemen bütün oyuncular yapıyor.
Misal; Ozan Tufan da aynısını yapıyor onu da istermisin?
Mensah bom boş oyuncunun teki.
Büyük takımlarda bırak ilk 11 oynamayı antreman bile yapacak mental seviyede değil
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Ardayi almakla mesgüldür bizim yönetim hasretleriBoyle bir sey olursa yeter artik istifa etsinler habire transferde yeniliyoruz bos bos takimlara
Günlük başarıyı yakalama peşinde oldukları için bu gençlerin yüzüne bile bakılmıyor.Bu altyapıdakilere niye fırsat vermiyor hoca ben de anlamıyorum. Hele ki Atalayı çok övüyor herkes Ali yavuz da keza aynı şekilde