Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Free oyuncular almak güzelde, ama Sarri mesela Leverkusen ve Gladbach istiyor ve kendisi Bundesligaya gitmeyi istiyor. O adami biz nasil alacagiz?

O Angel Gomes'de mesela o kadar gencken türkiyeye gelmeye sicak bakacak bir oyuncuya benzemiOr.

Her yerde yazilip cizildigi icin su keremin videolarina bakayim dedim ve hayal kirikligina ugradim. Topu önüne atip arkasindan kosmaktan baska bir numarasi yok.
Biz niye kendi genclerimize sans vermiyoruz? Ali yavuzdan mesela ben cok ümitliyim.

Her yerde yazilip cizildigi icin su keremin videolarina bakayim dedim ve hayal kirikligina ugradim. Topu önüne atip arkasindan kosmaktan baska bir numarasi yok.
Biz niye kendi genclerimize sans vermiyoruz? Ali yavuzdan mesela ben cok ümitliyim.
Video izleyerek 5 dakikada çocuğun ne olduğunu anladın yani, öyle mi? Tebrik ederim. Bence burda harcanıyorsun. Dortmund scoutluğuna filan başvur en iyisi. Yazık etme kendine.

geçen gün 90 dakikalık maçı vardı onu izledim ve iyi intiba bıraktı bende. beğendim şahsen

Video izleyerek 5 dakikada çocuğun ne olduğunu anladın yani, öyle mi? Tebrik ederim. Bence burda harcanıyorsun. Dortmund scoutluğuna filan başvur en iyisi. Yazık etme kendine.
Tabiki hayir. Ben sadece teknigine yorum yaptim, bu isin oyun zekasi vs gibi seyler de var. Ama ben sahsen Almanyada hatiri sayilir düzeyde futbol oynadigim icin cocugun özellikle top kontrolüne ve top sürüsüne dikkat ettim ve bunlar beni tatmin etmedi ilk intiba olarak. Tabiki birkac macini komple izlemek lazim kesin birsey söylemek icin.

Sonuç Ahmet ve Mehmet alınır Hakan alınamaz.

resmen fazia - ekşi up

Bence sonuç olarak takımda süre alamayan Mustafa alınır. :D

yıl olacak 2021 biz Galatasaray'a aeda gelir mi gelmez mi diye konuşuyoruz. arda mı kaldıyaaa

Bizimle alakalı transfer haberi çıktığında doğru olduğunu anlamak istiyorsanız 2 şeye bakın
30 yaş ustumu ve müzmin sakatmi ,bunlar tutuyorsa dogrudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt