Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma: "Dün bizim stadımız küçümsendi. Ben Kayserispor'da çalışırken, Akhisarspor'la oynadım. Manisa stadının halini söyleyeyim mi? Pisuvarlar hep çiş doluydu." (A Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terim istermi
Yabancı sınırı değişmeseydi bence uyardı bize.
Süleyman tamam da Manisa 19 Mayıs eski ve leş bir stat da bu sizinkinin iyi olduğu anlamına gelmiyor ki.Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma: "Dün bizim stadımız küçümsendi. Ben Kayserispor'da çalışırken, Akhisarspor'la oynadım. Manisa stadının halini söyleyeyim mi? Pisuvarlar hep çiş doluydu." (A Spor)
Olmayacak şeyler değil. Fatih Terim isterdi belki ama yöneticilerimiz bu konularda eskiye nazaran çok daha iyi olsalar da hala Babel'deki gibi sözleşme hataları yapabiliyorlar.Bi 4 yil da buna gömerdik 38 yasina kadar sülalesini doyururdu
ndaoyu ver Hurma
Kötüyü daha kötü bir şeyle savunmaya kalkmak kadar kötü bir şey yok galiba.Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma: "Dün bizim stadımız küçümsendi. Ben Kayserispor'da çalışırken, Akhisarspor'la oynadım. Manisa stadının halini söyleyeyim mi? Pisuvarlar hep çiş doluydu." (A Spor)

biz almaliyiz hdfener istiyor
kıskanma la adamı22 yaşına gelmiş 3.lig topçusu abi neticesinde forumun Keremden bu kadar umutlu olma sebebi ne ?
Ne yapmış bu çocuk anlamadim.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok yav niye kiskanayim bilmiyorum fazla abartılıyor gibi geliyor belki de iyi olur.kıskanma la adamı![]()
biz almaliyiz hd
10 senedir forumdasin burayi hala çözemedin mi.Yok yav niye kiskanayim bilmiyorum fazla abartılıyor gibi geliyor belki de iyi olur.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dedikkkkk