Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar seneye defans ve orta sahasız mı maçlara çıkmayı düşünüyor, Sürekli yerli vasat kanat ve forvet oyuncusu ismi duyuyoruz 1 tane bile kaliteli oyuncu ismi geçmedi orta sahaya falan.
Bir çöp alana bir çöp hediye kampanyasıSatış yapıp bonservis geliri yapabilirsek Arda İrfan'ı da getirecek
Arda Capitomuz oldukca kaliteli 1 fussbalcıBunlar seneye defans ve orta sahasız mı maçlara çıkmayı düşünüyor, Sürekli yerli vasat kanat ve forvet oyuncusu ismi duyuyoruz 1 tane bile kaliteli oyuncu ismi geçmedi orta sahaya falan.
yigit hala dısardamısın
Daha kötüsü 3.ligde taş çatlasa aylık 20 bin liraya oynayan çocuğa senelik 1.5 milyon lira teklif etmişiz.Her yerde yazilip cizildigi icin su keremin videolarina bakayim dedim ve hayal kirikligina ugradim. Topu önüne atip arkasindan kosmaktan baska bir numarasi yok.
Biz niye kendi genclerimize sans vermiyoruz? Ali yavuzdan mesela ben cok ümitliyim.
febe başka kimleri alacak hakan bilirsin senGg > fb
Sucukcularda hergun bu Elemanın elini öpüyor.Arda turan fatih terimin elini öpmüştür
o kutlu eli öptügü icin bize gelmek zorunda bi söz vermisse hocamız tutar
İrfan mı çöpBir çöp alana bir çöp hediye kampanyası
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Hemde önde gideni.İrfan mı çöp![]()