Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcugu ve Hakan Baltayi yardimciliga istemeyenler Kewel ve Reirayi neye gore istiyorlar kewel ve Riera neyi iyi yapar Selcuk ve Hakan Balta neyi kotu yapar ?

274 Premier League maci var adamin.
Sampiyonluk Ligini kazanmis adam daha ne olsun.

Rieraya pek sicak bakmiyorum ama adamin Altyapisi yeter.

OnlyYou

@Best_Wonderkids

·
3s

Burada hiç yazan görmedim ama hep yazıyorum çünkü kesin bilgi.. Reims te oynayan Wout Faes hoca çok beğendi ve bir ay önce kiralık + satınalma teklifi yapılmıştı ama bu yeni kural sonrası o para Kaan Ayhana gidebilir... Bu Wout Faes olayını 2-3 aydır yazıyorum bilen bilir..

10 milyon liram olsa futboldan emekli olur, sahil kasabasında krallar gibi emeklilik yaşarım. Bazıları yılda 2 milyon € alıyor hala hep daha fazlasını istiyor. Doymuyorlar mı anlamıyorum. Efsane olmak gibi bir hayalin yoksa bırak gitsin tadını çıkar paranın.

Selcugu ve Hakan Baltayi yardimciliga istemeyenler Kewel ve Reirayi neye gore istiyorlar kewel ve Riera neyi iyi yapar Selcuk ve Hakan Balta neyi kotu yapar ?

Kewell 2015de UEFA B ve A lisansi almis, fazla basarili olmasa da üc takimda antrenör olarak takimin basinda olmus

Riera da 2019 yillinda lisans almak icin calisiyordu diye okudum

Hakan'a pek karsi degilim, o da Ocak ayinda lisans icin Londra'da egitim aldigini aciklamisti

Selcuk'un hic tecrübesi yok ama; muhtemelen sezon bittikten sonra lisans icin egitim alamaya calisacak

10 milyon liram olsa futboldan emekli olur, sahil kasabasında krallar gibi emeklilik yaşarım. Bazıları yılda 2 milyon € alıyor hala hep daha fazlasını istiyor. Doymuyorlar mı anlamıyorum. Efsane olmak gibi bir hayalin yoksa bırak gitsin tadını çıkar paranın.

Zenginlik oyle olmuyor iste. Cok farkli bir mevzu, mesela soyle anlatiyim.

hayalindeki araba Bmw 330i 2020 model, zengin oldun ve aldin. 2 sene sonra diyeceksinki amaan param var m3 alayim, 2 sene sonra m5 alim 2 sene sonra, bmw kesmedi artik Ferrari zamani, 2 sene sonra, Ferrari kesmiyor, Bugatti alayim derken, para bitiyor.

Bu sadece arabada degil, herseyde olabilir. Gida, gece gezmeler, kizlar, luks mekanlar, vesaire.

Cunku bizim yapimiz bu, herzaman daha fazlasina istiyoruz, ''Human Nature'' diyelim buna.

niye enteresan olsun ki adam ligden düşen kulüpte oynasa kendi düzenini bozmamis olur hem kendi markasını korur hemde burada gelip alçağı bir milyon risk üzerine ayni parayı fersah fersah alır. Adamlara katabilcegin ekstra birşey yok
UK oyuncuları çok zor TR ye getirirsin.

Bize geleceğine Kümeye karşı oynayan herhangi bir EPL /Ada takımına gider.

Inglizler bu konunda çok enteresan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt