Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan alınabilir tabii ki çok daha iyi bir oyuncu yabancı sınırlaması ile birlikte ama ne olursa olsun Muslera Marcao ve Luyindama üçlüsünü bozmamak lazım resi benim gözümde şöyle söyleyeyim 3 yabancı hakkı verseler direk bu üçlüyü yazarım kadroya

Tabii sen de transfer bütçesi yaratmak için Marcao'nun satılması gerektiğini söylüyorsun da yönetim Feghouli'yi Belhanda'yı Babel'i Diagne'yi Maicon'u Falcao'yu filan satmayı beceremiyor diye Marcao'nun Luyindama'nın satılmasına karşıyım ben

İlk defa düzgün bir transfer hamlesi yaptık 2 tane iyi genç ve birbirini tamamlayan stoper tandemimiz oldu öyle yönetimin kolay yoldan bozmasına karşıyım ben bunu çünkü Luyindama gibi fizik üstünlüğü olan atlet Marcao gibi ayağı düzgün solak stoper çok zor bulmamız

Şöyle Emre'lerin bu kadar yazılmasının sebebi şu 3 yerli oyuncu oynatacağız bu 3 yerlinin de transfer edilen yerlilerden olacağını zannetmiyorum çünkü transfer bütçemiz belli bir de TFF'nin açıklayacağı sınırlamalar var hani sattığımız kadar bile harcama yapamayabiliriz o yüzden Emre Kılınç gibi bonservissiz bir oyuncu gelir oynar Emre Akbaba elimizdeki yerlilere bakarak oynayabilir 3. olarak bence Ömer Bayram bir şekilde kabul edilebilir veya ne kadar istemesem de Caner olabilir dediğin gibi veya Umut Meraş filan olabilir dediğin gibi beklerde filan kullanmak daha mantıklı yerli haklarını

Muslera'nın Kasım gibi takıma döneceğine inanıyorum ben dediğim gibi Marcao & Luyindama ikilisi var bence kesinlikle orta saha ikilisinin de yabancı olması lazım e santrafor ve kanatlardan birisi yabancı olacak 7 yabancı oluyor diğer yabancı da işte herhalde transfer haberlerine göre Omar Elabdellaoui olacak üç aşağı beş yukarı bence gelecek sene mücadele edeceğimiz kadro şöyle olacak

Muslera
Elabdellaoui-Luyindama-Marcao-Ömer
Transfer
-Mensah
Trezeguet-Akbaba-Kılınç
Falcao

Maalesef öyle gelecek yabancılarında muazzam gizli süper transferler olacağını zannetmiyorum işte bugün ismi çıkan Mensah olursa olur Trezeguet eğer Aston Villa küme düşerse kiralanır belki bir merak ettiğim Ön Libero kim olacak bir de Ömer'in yerine Caner alınacak mı ? yoksa kadronun geri kalanı ne kadar beğenmesek de aşağı yukarı belli

Hem ekonomik olarak eskisi kadar rahat olamayacağız bu sene hemde Onyekuru&Lemina&Seri gibi adamları kadromuza katmak için elimizde bir Şampiyonlar Ligi faktörü de olmayacak. İşte uzun lafın kısası sırf bu yüzden kadroyu çok fazla dağıtıp baştan kurmaya karşıyım bu sezonluk, çünkü elimizdeki oyuncuları satıp muazzam bonservisler elde etsek bile yerlerini doldurmak çok zor mevcut şartlar ile

Emre'lerin Mensah'ın Trezeguet'in kadroya yazılma sebepleri de bence tamamen bu reis medyada geçen isimler belli Abdürrahim Albayrak'ın bildiği görüşeceği oyuncular belli

Tabiki senin düşüncen ama bana göre marcao çok abartılıyor.Ben olsam 8,10 milyon gibi paralar ederse hiç düşünmeden satarım.Ama bu paralarıda edeceğini hiç düşünmüyorum.Teklif dahi gelmeyecek.Belhanda içinde zamanında bu paralar konuşuluyorken satılsın dendiğinde aynen marcao gibi satılmasın diyenler çoğunlukdaydı..Şimdi görüyoruz sonuçlarını.

bu ekonomik yapıda, eldeki gönderilmesi gereken oyuncuların sözleşme şartlarını düşündüğümüzde gerçekten transfer yapmak çok zor.Ama bunu zor hale getirin başımızdaki iş bilmez teknik kadro ve yöneticilerdir.Düzeltmesi gerekenlerde bunlar.O yüzden işi bilenleri başa getirecekler.

defans hattını elden geldiğince yerli oyunculardan oluşturmak demek şampiyonluğa o kadar yakınsın demek.Ligde bize marcao ve lüyundama çok fark yaratmaz.fark yaratcak oyuncular orta saha ve ileri uç oyuncularıdır..
Bu takım dany ve semih ikilisi ile ne başarılar kazandı.

Bu arada kiralık oyuncu formülüne karşı çıkmayıda anlayamıyorum.Geçen sene kiralık oyuncu konusunda başarılı olamadıysak bu kiralık formulünün hatalı bir seçim olduğunu göstermez.Başımızdaki iş bilmezlerin suçu.
Bizim bu ekonomik yapıda kiralık formülü olmazsa olmazımızdır.

Herkes scout transferinden bahsediyor..
hem genç olacak hem kaliteli olacak hemde üç,dört milyon olacak..Yok öyle bir dünya.Böyle oyuncular kırk yılda bir denk gelir.Onuda şu an başımızdaki adamlar bulamaz.
O yüzden bizim üst düzey takımların kadrosunda düşünmediği adamları kovalamamız gerekiyor.
scout transferi tabiki olur.Ama ilk önce ilk 11 için net adamlar alacaksın.Ondan sonra alternatif olarak scout transferlere yönelirsin.

Bu yukarıda kurduğun kadro intihardır.Kesinlikle kabul edilemez.Bilmiyorum sende belki istemeyerek kuruyorsun bu kadroyu.Başımızdakilerin yapacakları bu kadar olur diyorsun ama bu seneyi mumla ararız.

Medipol Başakşehir bir dönem Fenerbahçe forması giyen Roman Neustadter'i gündemine aldı. (TransferWeb)

Evander geleyo mu oy dugumelli dugumelli bellegarde bitiyor mu oy dugumelli dugumelli oy dugumelli vay dugumelli can dugumelli bay dugumelli dugumelli🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt