- 9 Ocak 2014
- 33.116
- 9.437
- 1.538
Abi 50 euro istesem yollamazsin.@Yiğit Karagöz
merhabalar yigit bey almanyada 59 yasında bir agabeyinim bir ihtiyacın olursa cekinme
duyum var mı
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi 50 euro istesem yollamazsin.@Yiğit Karagöz
merhabalar yigit bey almanyada 59 yasında bir agabeyinim bir ihtiyacın olursa cekinme
duyum var mı
gecen sene kümede kalmaya oynayan fener son haftalarda 6.bitirdi, bu sene sampiyonluga oynayan fener 7.bitirdi.
ne olursa olsun fener sampiyon olmamali.
6 sezon sampiyon olamayip daha önce 7.sezon sampiyon olmuslar. simdi 7.sezonda kesinlikle sampiyon olmamalari lazim.
Ekli dosyayı görüntüle 86450
düşünüyorum öyleyse varımEkli dosyayı görüntüle 86451
gecen sene kümede kalmaya oynayan fener son haftalarda 6.bitirdi, bu sene sampiyonluga oynayan fener 7.bitirdi.
ne olursa olsun fener sampiyon olmamali.
6 sezon sampiyon olamayip daha önce 7.sezon sampiyon olmuslar. simdi 7.sezonda kesinlikle sampiyon olmamalari lazim.
Ekli dosyayı görüntüle 86450
Fotoğraf bi anda önüme düşünce Ozan Tufan sandımdüşünüyorum öyleyse varımEkli dosyayı görüntüle 86451
Yiğit senin kıllı vücudunu ve memelerini nöbette görmek zorunda mıyız yahu ?düşünüyorum öyleyse varımEkli dosyayı görüntüle 86451
3 yerli oynatmak isteyenler lille kulübünün kadrosunda olan türk oyunculara baksin.
zeki-yusuf-burak üc tane yetenekli türk oynatacaklar
bizim kulüpler kimleri oynatacak peki?
akbaba kilinc caner gibi3 yerli oynatmak isteyenler lille kulübünün kadrosunda olan türk oyunculara baksin.
zeki-yusuf-burak üc tane yetenekli türk oynatacaklar
bizim kulüpler kimleri oynatacak peki?
Fenerbahçeli topçu alamayacaksın altyapıya, araştırmak 10 dk yı bulmaz, armut gibi ailesi ya da kendisini ele verir sosyal medyada. Zor bir şey mi şunu yapmak anlamıyorum. Gitsin kuşbahçesinde yıldız olsun bu hıyar da.(1-2 seneye alırlar)ÖZEL HABER: Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hollanda'nın Fortuna Sittard takımı, Mustafa Kapı ile prensip anlaşmasına vardı. Fortuna Sittard, Galatasaray'a 300 bin TL yetiştirme bedeli ödeyecek.
3 yerli olayi kendi ustune alibmis bunlarlille'de türklere iyi sardı bu aralar
yusuf zeki ve burak aynı anda 3 türk sahada olacak muhtemelen