Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
500k euro brumadan
300k euro Kapidan
1.8 Tellesden
Kaanin Bonservisi cikti böylece. Fena bonus olur bunlar.
Maicon parasi Mensah‘a ohh. Bizde olmayan oyuncular ile al sana akilli planlama.
Geri kalan büyük baliklari adam akilli kullaniriz
Kaan'in serbest kalma maddesi ne kadar ki?

Marcao-Luyindama ikilisine o kadar alıştık Kaan'ı ben stoper için istemem.Milli takımızda zaten sağ bekte oynatıldı.Eğer yabancı kuralı için defansın biri Türk olacaksa veya yedek için Erdi'yi alalım.Kaan'ın talipleri varken yedek olacağı bi takıma gitmez..

Gelde kufur etme. Umarim oyle aptallik yapmazlar. 2,5 milyon euro Kaan Ayhan icin beles sayilir.
sanki ben geçen sezon da serbest kalma maddesi vardı diye hatırlıyorum yaw yanlış mı hatırlıyom acaba? ya da sözleşmesi mi bitiyordu. vardı böyle bir şeyler ama biz almamıştık.

hoca tecrübeli adamlarla ligi götürmek istiyor anlaşılan. ona da hak veriyorum 5. yıldızı alıp ulaşılması imkansız bir rekor kırmak istiyor ve bu başarıyla emekli olmak

Beşiktaş Alanyaspor'dan Cisse ve Onur ile görüşüyomuş.Sol beklerini de aldılar.Ümit hocamız yeni bi takım mı kuracak..

sanki ben geçen sezon da serbest kalma maddesi vardı diye hatırlıyorum yaw yanlış mı hatırlıyom acaba? ya da sözleşmesi mi bitiyordu. vardı böyle bir şeyler ama biz almamıştık.

hoca tecrübeli adamlarla ligi götürmek istiyor anlaşılan. ona da hak veriyorum 5. yıldızı alıp ulaşılması imkansız bir rekor kırmak istiyor ve bu başarıyla emekli olmak
Vardi galiba ama sanirim daha yuksekti rakam. Simdi kumse dustukleri icin ucuza alinabiliyor galiba. Tecrubeli isimler olacak illa ki takimda ama bizdeki gibi takimin 80% i tecrubeli olmamali, bu sene gorduk takim gitmiyordu.

Takimin yarisi tecrubeli isimler olur, diger yarisi da genc ve basariya ac oyuncular.

2.5 milyon euro dogruysa 56 farkli kulüp almaya calismistir bile

ejuke videolarını izledim. ejukeyi begenmedim ama aynı takımdaki 11 numarayı begendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt