Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha fiziğe bak luyindama ile bu ikisini koysan sela okutur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Irkçılık gibi olmasında iki tane siyahi adamı defans ortasına koyarsan kesin gol yeme rekoru kırarız.

Sanırım 2013'de FT kovulmadan önce Real Madrid maçına Chedjou-Dany tanemi ile çıkmıştık malum özellikle bu iki mal yüzünden yani bireysel hatalardan maç 6'lık olmuştu.

Bize bir tane mutlaka beyni olan ayağı temiz stoper lazım. Şu anda bu işi Marcao (beyin kısmı arasına error verse de) görüyor + Mariano'da çok zeki adamdı sıkıştığımızda onunla da defanstan top çıkarıyorduk. Tabi artık yok.

Mesela Kaan gelsin diyorlar yerli kontenjanından ama Kaan sağ stoper ve Luyindama ile olmaz. Lanet sakatlık olmasa şimdi Luyindama'yı +15'e okutup 2.5 milyon euro'ya Kaan'ı alırdık harika iş olurdu.

Bizim maç öncesi açıklama yapmaları Fatih hocayı konu hakkında konuşmasını istemeleri, belki ağır konuşursa gelecek sezon için ceza verelim diye.

Hocanın yerinde olsam akşam maçtan sonra anlaştığımız yerli oyuncular mevcut deyip akabinde resmi siteden tek tek oyuncuları açıklardım. Mesela bir Kaan Ayhan sürprizi tam tff'yi göt edecek açıklama olur. Rakip takımlara saygı saygı diye diye oyunculara başka teklifler geliyor. Anlaştığın oyuncu açıkla neden beklenir ki?

Topa vurmayı biliyorsa atsaydı bjk sivas trabzon maçlarındaki pozisyonları 7 puan gitti direkt bence çok boş bir topçu bozuntusu.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaw ne kadar sacma konustun topa cok iyi vuran adamlar bile kaciriyor oyle goller .Umursamaz,kosamiyor ,calim atamiyor yavas filan anlarimda topa vurmayi bilmiyir be topa vurmayi bilmeyen adam Bursaya o golu atamaz .Gecen sene oyle cok kritik golleri var .ha Kalsin mi dersen kalmasin yol alsin o baska bisey

Irkçılık gibi olmasında iki tane siyahi adamı defans ortasına koyarsan kesin gol yeme rekoru kırarız.

Sanırım 2013'de FT kovulmadan önce Real Madrid maçına Chedjou-Dany tanemi ile çıkmıştık malum özellikle bu iki mal yüzünden yani bireysel hatalardan maç 6'lık olmuştu.

Bize bir tane mutlaka beyni olan ayağı temiz stoper lazım. Şu anda bu işi Marcao (beyin kısmı arasına error verse de) görüyor + Mariano'da çok zeki adamdı sıkıştığımızda onunla da defanstan top çıkarıyorduk. Tabi artık yok.

Mesela Kaan gelsin diyorlar yerli kontenjanından ama Kaan sağ stoper ve Luyindama ile olmaz. Lanet sakatlık olmasa şimdi Luyindama'yı +15'e okutup 2.5 milyon euro'ya Kaan'ı alırdık harika iş olurdu.

Yok zaten fiziği sağlam diye stoper oynatılmaz ki ikinci ligde bile forma şansı bulamamış ozornwafor. Ben sadece orantısız güç tandemi oluşturacaklarından bahsetmiştim.

Ayrıca dediklerine katılıyorum ayağı temiz stoper şart bize

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaw ne kadar sacma konustun topa cok iyi vuran adamlar bile kaciriyor oyle goller .Umursamaz,kosamiyor ,calim atamiyor yavas filan anlarimda topa vurmayi bilmiyir be topa vurmayi bilmeyen adam Bursaya o golu atamaz .Gecen sene oyle cok kritik golleri var .ha Kalsin mi dersen kalmasin yol alsin o baska bisey
Ya bazilarina kalsa Liverpool, Barca, City her mac 15 tane gol atmali. Sampiyonluk gelmeyince her acik aranir

İnşallah şu anı EPL'den orta direk bir kulüp görür de sakatlığına rağmen +15 milyon euro'yu verir. Biz de gider 2.5 milyon euro'ya Kaan'ı alırız.

Aslında bana göre çok çok önemli bir video. İlk anda köşede Mbappe'nin gerisinde kalmasına rağmen arkadan gelip yakalaması ve ardından penaltı yaptırmadan şu topu alıp pas verecek stoper sayısı dünyada max 10 tane falandır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt