Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 ay yattiniz o sizi baya yormus belli
Renktaş yapma etme. Bu covid dönemi kim ne yapacağını şaşırdı. Sen öyle ben de öyle. Zor bir dönemdi, alışık olmadığımız bir dönemdi. Maalesef her sene de şampiyon olamayız.

Tamam kızgınız ama bazı gerçekleri de göz ardı edemeyiz be rengo.

Fatih Terim: "Rakamlar çok yüksek. Bu rakamlarla işin içinden çıkamayız. Bazı gerçekleri kabul edip, bazı oyunculardan çıkmak zorundayız. Ona göre transfer yapmak zorundayız. Gençler, tecrübeli oyuncular ve fırsat transferlerle iyi bir karışım yapmamız gerekiyor."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu seneki takimi kendi kurmamismi? Bir bildigi yokmus bunu gorduk. Ulkede masal dinlemeye ve inanmaya meyilli bir toplum mevcut oldugundan sanada inanirlar hocam nerak etme. Biz bir yili daha futbolsuz geciririz onemli degil.

muslera,marcao ve luyundamayı düşününce bile kaliteli oldugumuzu düşünüyorum diger mal kulüplerden hala.bunların etrafına 8 tane daha az biraz kaliteli adam dizmeliyiz diyorum.ama paramızın yettiğince,fırsat transferleriye falan.emre kılınc ve kereme okeyim.ortasaha ve kanatlar,forvet hattı iyi tasarlanmalı

Renktaş yapma etme. Bu covid dönemi kim ne yapacağını şaşırdı. Sen öyle ben de öyle. Zor bir dönemdi, alışık olmadığımız bir dönemdi. Maalesef her sene de şampiyon olamayız.

Tamam kızgınız ama bazı gerçekleri de göz ardı edemeyiz be rengo.
Renktas tabiki her sene sampiyon olamayiz. Ama ne olursa olsun, nekadar eksik olursak olalim bukadar kötu mucadele edilmez

Arda’yı sevmiyorum ama lazım galiba ya. Şu maç sahada olsaydı ortalığı karıştırırdı hiç olmazsa , takıma bu şekil yerli lazım.

Burak- Caner (gelmesin) bu işi yapıyor kartal’da , fb’de hiç bişey olmasa maçı geriyor.

Bizdeki yerliler Adem’i biraz ayıralım , pısırık isimler. Papaz lazım takıma

Bunu söyleyeceğimi düşünmezdim ama Arda gelsin. Takımda hırçın , gaz veren , gerektiğinde gidip hakeme çatacak futbolcu yok.
Son zamanlar çalışması da hoşuma gitti açıkçası. Selçuk takımızda jübile yaptıysa bunu Arda da hak ediyor.

Hoca taraftar herseye karısmasın arda gelecek demeye getiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt