- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Manduzkicin her zerresine yatirim yapılırO da gelsin Fatih hocam geçmişe yatırmıcaz demişti ama olsun mutlaka bir bildikleri vardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manduzkicin her zerresine yatirim yapılırO da gelsin Fatih hocam geçmişe yatırmıcaz demişti ama olsun mutlaka bir bildikleri vardır
ben ikna oldum sanki müthis hamleler gelecek
ligin 7.haftasindan sonra artik devre arasini bekleyin cok iyi hamleler yapacagim diyecektir
fatih terim: "galatasaray taraftarlarından bir ricam var: kim alınırsa alınsın, 'mutlaka bildikleri vardır' şeklinde yaklaşsınlar. biz söz verdik, buradayız."şaka olmalı
josef de souza kalitesinde adam bile almayacaklar bu sene belliHoca ben en iyisini bilirim dedi karışmayalım
Cok kral adamsin lan,su yorumlari baskalari yapsa idi farkli davranirdım. Yasasin murhanizimben ikna oldum sanki müthis hamleler gelecek
ligin 7.haftasindan sonra artik devre arasini bekleyin cok iyi hamleler yapacagim diyecektir
Omar Elabdellaoui
arslanım şuan gelse şuan bile iş yapar bu takımda. fbjklılar havlu atar şimdiden.ön liberoya melo lazım. taşak geçecek sinir krizine sokacak rakipleri. melonun ekmeğini iyi yedik allah var.![]()
Esas luyindama para eder ama cok fena guc kaybederizOyuncu satışı yapmak lazım. Marcao 15e rahat gider. Zorda kalırsak satabilecek tek adam. Falcao, babel, feg, belhanda satışları zor en mantıklısı bonservisleri verip yolları ayırmak, senelik inanılmaz ücretler alıyorlar.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncu satışı yapmak lazım. Marcao 15e rahat gider. Zorda kalırsak satabilecek tek adam. Falcao, babel, feg, belhanda satışları zor en mantıklısı bonservisleri verip yolları ayırmak, senelik inanılmaz ücretler alıyorlar.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ardanın potansiyel çok iyi 10 yıl sonra barça'da görür gibiyim.arda+caner artik emre abisine derbi 11lerini falan verir önceden
Baktim da istatistik olarak kariyer sezonunu gecirmis. Seneye cagneyi gol kralı yapar.Caner 11 asist yapmış bu sene , kanat filan mı oynadı ?