Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Turan zaten aylar önceden belliydi, Emre Kılınç da Galatasaray'a hayırlı olsun diyebiliriz. Caner Erkin özelinde hiçbir girişim duymadım, varsa hocamın 'bir bildiği vardır' derim.

Arda ve Emre'ye ek olarak Oğulcan Çağlayan'la da anlaşmalar yapıldı, herhangi bir pürüz yok. Hayırlı olsun

Ardanın ilk 11 oynayacağını düşünenler de var enteresan bi şekilde.
o da bir şey mi reyz. ben kaptan veya ikinci kaptan olacağını düşünüyorum mesela.

Ciddiyim

Euro 2021 var. katılmak isteyecektir. hoca da bu yolu açar kendisine ztn

.

images (9).webp

seni tanımam Allah var yaptığın yorumlarida sevmem.Hangi takımlısın bilmiyorum. Fatih hocayı çok severim ama Galatasaray dan büyük görene ağız dolusu küfür ederim.Amaaa sen nasıl bir insansın ki sana 8 sampiyonluk yaşatmış adama sıyırmış diyiyorsun.Kimsin lan sen? Sen seve seve değil sike sike Fatih hocaya saygı duymak zorundasın. Elestiririz ama yok sıyırmış falan ne demek ya.Gorev başındaki hocaya hakarete ceza yok mu . Buarada burda milleti galyana getiren Galatasaraylı görünümlü febelilerin AGS

terimspora devam kardesim

@Mehmet Ocak

pazubandı ve 10 numarayı banko alır.
beranda gider artık bugün son resitalini sundu

sanki göz boyamak için 66 alacak gibi geliyor bana reyz.

ama formayı verecek hoca, yukarıdaki mesajı editledim sonradan, Euro 2021 var. katılmak isteyecektir Arda.

Muslera varken kaptanlığı verir mi sence? ikinci kaptanlık kesin ama

akın bey yargı dağıtmış gibi

Arda Turan zaten aylar önceden belliydi, Emre Kılınç da Galatasaray'a hayırlı olsun diyebiliriz. Caner Erkin özelinde hiçbir girişim duymadım, varsa hocamın 'bir bildiği vardır' derim.

Arda ve Emre'ye ek olarak Oğulcan Çağlayan'la da anlaşmalar yapıldı, herhangi bir pürüz yok. Hayırlı olsun

Kırmızı yazmışsın link sandım tıklamaya calışıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt