- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
En azindan mensah cezasahasi onunde topla bulustugunda tehlikeli olur,sut ceker gol atar ya da asist yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moussa sissoko xd bizimde bi hayal beHangi sisokko.la
Iyiki bi sene sampiyon olamadi konusun konusun seneye sizin gibileri agalatacak insallahArda ve Caner ile fişek gibi bir sol kanat kuruyoruz. Sağ tarafı da zımba gibi yaparsak elimizdeki Donk-Belhanda-Falcao iskeletiyle ligin içinden geçeriz. Geçemezsek hocamızı mazur görür bir transfer dönemi daha bekleriz.
Neyi kast etmiş anlamadım ama oyuncuların maaşı olmadığı kesin çünkü öyle bir vergi yok.beyler asil bomba bu:
Fatih Terim: "Galatasaray, tam değişim noktasındadır. Yeni bir grup sokup, bazı arkadaşlarla vedalaşacağız. Çünkü bu mali ortam içerisinde bazı rakamları, özellikle %65 vergiyle düşünecek olursak, seneye bunu karşılamak mantık olarak çok zor."
Bu ne lan
düsün sene bir de böyle bir takim olusuyor :Hayali bile bir başka. Bu üçlü ile istediğin herhangi bir oyun tarzını da oynatabilirsin takıma. Çok yönlü futbolcular. Rakip taraftarlar için çok sıkıcı geçerdi maçlar şöyle bir orta sahaya sahip olsak
Sabah aksam oturup takimla dalga gecmek sana ne kazandiriyor birader .Hep ayni seyleri yapiyorsunOmar-Semih-Kaan-Caner
Mensah-Seri-EmreÇ
EmreK-Cagne(Thiam)-Büyük Kaptan KralArda
Şaka maka Arda Caner olayı tutmaz ve beter olursak istifa gelir, gelmelidir de.Iyiki bi sene sampiyon olamadi konusun konusun seneye sizin gibileri agalatacak insallah
Konuşmasında tam olarak 1 milyon vereceğimiz futbolcu için 1 milyon 600 bin ödeyeceğiz gibi bir cümle de kurdu. Bonservisten bahsediyordu galiba o sırada.Neyi kast etmiş anlamadım ama oyuncuların maaşı olmadığı kesin çünkü öyle bir vergi yok.
Eleştiren insanlara TSL şampiyonluğunun yettiğini mi sanıyorsun cidden? Komikmiş.Iyiki bi sene sampiyon olamadi konusun konusun seneye sizin gibileri agalatacak insallah
belki degisiyor seneye öyle anladimNeyi kast etmiş anlamadım ama oyuncuların maaşı olmadığı kesin çünkü öyle bir vergi yok.
emre sag arda solsaracchi (caner)
emre kılınç (arda)
şeklinde sol çizgi rotasyonu olacak herhalde.
iyi mi karar veremedim. çok da kötü değil gibi.
belki degisiyor seneye öyle anladim
Avrupada basariyi hayal ediyorsun hee bu butcelerle bu yokluklar Ruya gormeye devam o zamanEleştiren insanlara TSL şampiyonluğunun yettiğini mi sanıyorsun cidden? Komikmiş.![]()
Degisti zaten 25% sanirim şuan. Turkiye de o kadar yuksek hayatta yapmazlar, daha kimseyi getiremezsin cunku.belki degisiyor seneye öyle anladim
ocak 2020 karar verilmis deniliyor. 40 di 65 olacakmisSosyalist ülkeye mi dönüyor türkiye ve biz duymadik?
Agresif bir kadro kağıt üzerinde bile. İkili mücadelelerde rakiplerin korkacağı bir kadromuz olsun istiyorum artık. Üçlü defansa da uygun aslında bu kadro. Çeşitliliği fazla, rotasyonu kendi içinde halledebilecek bir kadromuz olurdu. Bakalım 2 hafta içinde ne yöne doğru gideceğimiz belli olacakdüsün sene bir de böyle bir takim olusuyor :
Volkan (Nando dönene kadar)
Omar Luyi Marcao Saracchi
Lerma Sissoko
Emre K. Teixeira Trezeguet
Falcao
Muslera direk desek, Luyi/Marcao out Kaan in off off... hayali bile güzel be![]()